KARABACAK: İYİ OLAN KAZANSIN

Spor 08.01.2016 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK: İYİ OLAN KAZANSIN

KARABACAK: İYİ OLAN KAZANSIN

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Gölcükspor'u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Karabacak, zorlu maç öncesi şu açıklamaları yaptı. "İlk yarıyı istenilen yerde bitiremedik ancak biz takımımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Antalya kampında eksiklerimizi gördük ve kaliteli futbolcuları bünyemize kattık. İYİ OLAN KAZANSIN Hedefimiz 2. Lig kapısını aralamak. Sezon sonunda beklediğimiz, arzuladığımız üst lig hasretine son vermek istiyoruz. İkinci yarının ilk maçını kardeşimiz Gölcükspor ile yapacağız. Gölcükspor da bizim takımımız. Kendilerini en iyi şekilde karşılayacağız. Maç birlik ve beraberlik havasında oynanacak. İyi olan kazansın. Tüm Kocaeli takımlarına başarılar diliyorum."
KARABACAK: İYİ OLAN KAZANSIN

Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Gölcükspor'u en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi.
Karabacak, zorlu maç öncesi şu açıklamaları yaptı. "İlk yarıyı istenilen yerde bitiremedik ancak biz takımımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz. Antalya kampında eksiklerimizi gördük ve kaliteli futbolcuları bünyemize kattık.

İYİ OLAN KAZANSIN

Hedefimiz 2. Lig kapısını aralamak. Sezon sonunda beklediğimiz, arzuladığımız üst lig hasretine son vermek istiyoruz. İkinci yarının ilk maçını kardeşimiz Gölcükspor ile yapacağız. Gölcükspor da bizim takımımız. Kendilerini en iyi şekilde karşılayacağız. Maç birlik ve beraberlik havasında oynanacak. İyi olan kazansın. Tüm Kocaeli takımlarına başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.