19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK KADINLARI DİNLEDİ!

Darıca 21.01.2016 - 18:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK KADINLARI DİNLEDİ!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak AK Parti Darıca Kadın Kolları’nın haftalık toplantısına katıldı. AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek’in başkanlığında her hafta Perşembe günleri düzenlenen toplantının bu haftaki konuğu Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak oldu.

AK KADINLARI DİNLEDİ AK Parti Darıca Kadın Kolları’nın haftalık toplantısına katılan Başkan Karabacak yönetimdeki bayanların sorularına ve sorunlarına cevap verdi. Darıca´da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karabacak “Darıcamız Sizlerin bize olan destek ve katkılarıyla hızla gelişmekte. Bizlerin en büyük gayesi insanımıza ve şehrimize hizmet vermektir. Emin olun ki kadınlarımıza yönelik yaptığımız ve yapacağımız her çalışma görülmeye değer olacak. Sizlerin de desteğiyle daha büyük çalışmalara imza atacağız. Bu yol da bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.  BAŞKANIMIZ FARKINI ORTAYA KOYUYOR AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek ise “Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a haftalık olağan yönetim kurulu toplantımıza göstermiş olduğu ilgiden ve vermiş olduğu bilgilerden ötürü yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti AK Kadınlar olarak Belediye Başkanımızın her zaman destekçisiyiz. Başkanımızı anlatmaya gerek duymuyorum. Zaten kendisi yapmış olduğu her çalışmada farkını ortaya koyuyor diye düşünüyorum. Bizler AK Kadınlar olarak girdiğimiz her evde, işyerinde ve anlatabildiğimiz her noktada hem partimizin hem de Belediye Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri anlatarak halkımıza bilgi veriyoruz. ” Dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak AK Parti Darıca Kadın Kolları’nın haftalık toplantısına katıldı. AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek’in başkanlığında her hafta Perşembe günleri düzenlenen toplantının bu haftaki konuğu Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve eşi Teslime Karabacak oldu.

AK KADINLARI DİNLEDİ

AK Parti Darıca Kadın Kolları’nın haftalık toplantısına katılan Başkan Karabacak yönetimdeki bayanların sorularına ve sorunlarına cevap verdi. Darıca´da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karabacak “Darıcamız Sizlerin bize olan destek ve katkılarıyla hızla gelişmekte. Bizlerin en büyük gayesi insanımıza ve şehrimize hizmet vermektir. Emin olun ki kadınlarımıza yönelik yaptığımız ve yapacağımız her çalışma görülmeye değer olacak. Sizlerin de desteğiyle daha büyük çalışmalara imza atacağız. Bu yol da bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

BAŞKANIMIZ FARKINI ORTAYA KOYUYOR

AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Aşçı Kodek ise “Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'a haftalık olağan yönetim kurulu toplantımıza göstermiş olduğu ilgiden ve vermiş olduğu bilgilerden ötürü yönetimim adına çok teşekkür ediyorum.” Diyerek sözlerine şöyle devam etti AK Kadınlar olarak Belediye Başkanımızın her zaman destekçisiyiz. Başkanımızı anlatmaya gerek duymuyorum. Zaten kendisi yapmış olduğu her çalışmada farkını ortaya koyuyor diye düşünüyorum. Bizler AK Kadınlar olarak girdiğimiz her evde, işyerinde ve anlatabildiğimiz her noktada hem partimizin hem de Belediye Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri anlatarak halkımıza bilgi veriyoruz. ” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.