KARABACAK “KADINLARI” UNUTMADI!

Darıca 08.03.2016 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK “KADINLARI” UNUTMADI!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Karabacak, “Cennet anaların ayağı altındadır” Hadis-i Şerifiyle yetişen bir toplumun ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek mesajında şu görüşlere yer verdi. Kimine vefalı bir eş, kimine fedakar bir anne, kiminin de en büyük destekçisi olan kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Hayatımızın her anında varlıkları ile bizlere güç katan, çocuklarımızı eğiten, yüreklerindeki sevgiyi karşılık beklemeksizin bizlere veren bütün kadınlarımızın, bu anlamlı gününü kutluyor, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. YEREL YÖNETİMLER OLARAK KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ Bizler de yerel yönetimler olarak kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, ilçemizde değer üreten, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın kendini geliştirmesi ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Darıca Kent Konseyi ile birlikte eğitim, seminer ve sertifika programlarıyla özellikle kendi iş yerini kuran ve ya kurma gayretinde olan kadınlarımıza destek oluyoruz. Darıca Belediyesi olarak, toplumumuzun temelini oluşturan kadınlarımızın her anlamda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. “ diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Karabacak, “Cennet anaların ayağı altındadır” Hadis-i Şerifiyle yetişen bir toplumun ferdi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek mesajında şu görüşlere yer verdi. Kimine vefalı bir eş, kimine fedakar bir anne, kiminin de en büyük destekçisi olan kadınlar hayatımızın olmazsa olmazıdır. Hayatımızın her anında varlıkları ile bizlere güç katan, çocuklarımızı eğiten, yüreklerindeki sevgiyi karşılık beklemeksizin bizlere veren bütün kadınlarımızın, bu anlamlı gününü kutluyor, ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.

YEREL YÖNETİMLER OLARAK KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Bizler de yerel yönetimler olarak kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, ilçemizde değer üreten, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın kendini geliştirmesi ve topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda Darıca Kent Konseyi ile birlikte eğitim, seminer ve sertifika programlarıyla özellikle kendi iş yerini kuran ve ya kurma gayretinde olan kadınlarımıza destek oluyoruz. Darıca Belediyesi olarak, toplumumuzun temelini oluşturan kadınlarımızın her anlamda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. “ diyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.