KARABACAK KAPI KAPI GEZİYOR

Darıca 07.06.2018 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KARABACAK KAPI KAPI GEZİYOR

Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Darıca Belediye Başkanı ilçede adeta çalınmadık kapı bırakmadı. Gün içinde 5 farklı noktada bayanlarla toplantılar gerçekleştiren Başkan Karabacak, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için bayanlardan destek istedi.

Başkan Karabacak iktidarda 16 yılı geride bırakan AK Parti’nin uyguladığı sosyal politikalarla kadın, aile ve toplumun güçlenmesi için büyük devrimlere imza attığını söylerken, “Ak Parti döneminde bayanlara yönelik hem yerelde hem ülke genelinde önemli projeler hayata geçti.” dedi. KADINA POZİTİF AYRIMCILIK Başkan Karabacak Ak Parti iktidarı döneminde her alanda kadına pozitif yönde ayrımcılık getiren önemli çalışmaların hayata geçtiğine vurgu yaparak,  “her şeyden önce kadın-erkek eşitliğini sağlayacak önemli düzenlemeler yapıldı, girişimci kadınlara sağlanan teşvik, kredi ve devlet desteğiyle kadının ticarette önü açıldı, kadının parlamentoda temsil hakkı Ak Parti döneminde arttı, aile içi şiddet gören kadınları korumaya yönelik önemli kanunlar çıkarıldı. Bizlerde bölgemizdeki hanım kardeşlerimizin kendilerini her alanda yetiştirip sosyal ve toplumsal hayatla olan bağlarını güçlendirecek çalışmalara imza atıyoruz. Bayanlara yönelik, biçki, dikiş, nakış, el sanatları kursları ile birlikte bu kurslarda yaptıkları ürünleri sergileyip satışa sunacakları “El Emeğim Gün Yüzüne Çıkıyor” Projesi, yine hanım kardeşlerimize özel salonlarda fitness kursları, eğitim seminerleri, kültürel geziler ve daha bir çok proje ile yerelde hanım kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerin artarak devamı için de sizlerden 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyoruz.” dedi.  
Seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Darıca Belediye Başkanı ilçede adeta çalınmadık kapı bırakmadı. Gün içinde 5 farklı noktada bayanlarla toplantılar gerçekleştiren Başkan Karabacak, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için bayanlardan destek istedi.

Başkan Karabacak iktidarda 16 yılı geride bırakan AK Parti’nin uyguladığı sosyal politikalarla kadın, aile ve toplumun güçlenmesi için büyük devrimlere imza attığını söylerken, “Ak Parti döneminde bayanlara yönelik hem yerelde hem ülke genelinde önemli projeler hayata geçti.” dedi.

KADINA POZİTİF AYRIMCILIK

Başkan Karabacak Ak Parti iktidarı döneminde her alanda kadına pozitif yönde ayrımcılık getiren önemli çalışmaların hayata geçtiğine vurgu yaparak,  “her şeyden önce kadın-erkek eşitliğini sağlayacak önemli düzenlemeler yapıldı, girişimci kadınlara sağlanan teşvik, kredi ve devlet desteğiyle kadının ticarette önü açıldı, kadının parlamentoda temsil hakkı Ak Parti döneminde arttı, aile içi şiddet gören kadınları korumaya yönelik önemli kanunlar çıkarıldı. Bizlerde bölgemizdeki hanım kardeşlerimizin kendilerini her alanda yetiştirip sosyal ve toplumsal hayatla olan bağlarını güçlendirecek çalışmalara imza atıyoruz. Bayanlara yönelik, biçki, dikiş, nakış, el sanatları kursları ile birlikte bu kurslarda yaptıkları ürünleri sergileyip satışa sunacakları “El Emeğim Gün Yüzüne Çıkıyor” Projesi, yine hanım kardeşlerimize özel salonlarda fitness kursları, eğitim seminerleri, kültürel geziler ve daha bir çok proje ile yerelde hanım kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerin artarak devamı için de sizlerden 24 Haziran 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.