19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK OYUNU ASLAN ÇİMENTO İLKOKULUNDA KULLANACAK

Darıca 14.04.2017 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARABACAK OYUNU ASLAN ÇİMENTO İLKOKULUNDA KULLANACAK

16 Nisan 2017 de yapılacak olan referandumda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, oyunu Darıca Aslan Çimento İlkokulu'nda saat 09.30'da 1331 numaralı sandıkta kullanacak.

  TARİHİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ 16 Nisan 2017’de yapılacak olan referandumun ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Karabacak, “yeni anayasa ve ülkemizdeki yönetim sistem değişikliğini içeren referandumda bütün vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanarak tercihini yapacağı, barış ve huzur içinde bir seçim diliyorum. Referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki kazanan ülkemiz olacaktır. Yeni yönetim sisteminde güçlü hükümetlerle, güçlü Türkiye’nin önünü açacağımız bu tarihi süreci de atlatarak, yolumuza devam edeceğiz. Çabamız yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güçlü ve bölgesinde lider bir ülke bırakmak. ” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
16 Nisan 2017 de yapılacak olan referandumda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, oyunu Darıca Aslan Çimento İlkokulu'nda saat 09.30'da 1331 numaralı sandıkta kullanacak.

 

TARİHİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

16 Nisan 2017’de yapılacak olan referandumun ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Başkan Karabacak, “yeni anayasa ve ülkemizdeki yönetim sistem değişikliğini içeren referandumda bütün vatandaşlarımızın demokratik hakkını kullanarak tercihini yapacağı, barış ve huzur içinde bir seçim diliyorum. Referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki kazanan ülkemiz olacaktır. Yeni yönetim sisteminde güçlü hükümetlerle, güçlü Türkiye’nin önünü açacağımız bu tarihi süreci de atlatarak, yolumuza devam edeceğiz. Çabamız yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize güçlü ve bölgesinde lider bir ülke bırakmak. ” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.