KARABACAK ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Spor 02.03.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KARABACAK ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Genç Erkekler kategorisinde toplamda 11 ülkenin mücadele ettiği yarışmalarda 19 puanla birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan sporcuları 15 adet Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Başkan Karabacak sporcu hocalarına da 10 adet Cumhuriyet altını vererek kendilerinden yeni başarılar beklediklerini ifade etti. BAŞBAKANIN HUZURUNA ÇIKIYORLAR Ödül töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Şubat ayında İspanya’da yapılan ve  Avrupa’nın gelecek vadeden elit sporcularının ter döktüğü Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda şampiyon olarak Milli Marşımızı okutmanın mutluluğunu bizlere yaşatan sporcularımızı teşvik etmek ve başarıyı ödüllendirmek adına bizlerde kendilerini Cumhuriyet altınıyla ödüllendiriyoruz.Başarıda emeği geçen tüm kulüp yönetimi , antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.” diyerek sevincini dile getirdi.Başkan Karabacak şampiyon sporcuları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun huzuruna çıkaracaklarını ifade ederek ,”Başbakanımızda grup toplantısında genç sporcularımızı kabul ederek kendilerini onurlandıracak.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.    
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak İspanya’da yapılan Avrupa Kulüplerarası Kros Şampiyonası'nda şampiyon olarak ülkemize altın madalya kazandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcularını Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Genç Erkekler kategorisinde toplamda 11 ülkenin mücadele ettiği yarışmalarda 19 puanla birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıkan sporcuları 15 adet Cumhuriyet altınıyla ödüllendiren Başkan Karabacak sporcu hocalarına da 10 adet Cumhuriyet altını vererek kendilerinden yeni başarılar beklediklerini ifade etti.

BAŞBAKANIN HUZURUNA ÇIKIYORLAR

Ödül töreninin ardından kısa bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Şubat ayında İspanya’da yapılan ve  Avrupa’nın gelecek vadeden elit sporcularının ter döktüğü Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonda şampiyon olarak Milli Marşımızı okutmanın mutluluğunu bizlere yaşatan sporcularımızı teşvik etmek ve başarıyı ödüllendirmek adına bizlerde kendilerini Cumhuriyet altınıyla ödüllendiriyoruz.Başarıda emeği geçen tüm kulüp yönetimi , antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.” diyerek sevincini dile getirdi.Başkan Karabacak şampiyon sporcuları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun huzuruna çıkaracaklarını ifade ederek ,”Başbakanımızda grup toplantısında genç sporcularımızı kabul ederek kendilerini onurlandıracak.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.