Karabacak şampiyonluk ateşini yaktı

Spor 16.06.2017 - 23:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karabacak şampiyonluk ateşini yaktı

Karabacak şampiyonluk ateşini yaktı

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, DARGET’in düzenlediği iftar programına katılarak sarı yeşilli taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Son derece moralli olduğu gözlenen Başkan Karabacak, tezahüratlarla karşılanırken açık ve net bir mesaj vererek ‘’Bu yoldan şaşmayacağız’’ dedi. ‘NEDEN Mİ DESTEK VERİYORUM?’ Kendisine çoğu kez ‘’Neden Darıca Gençlerbirliği’ne bu kadar destek veriyorsunuz’’ şeklinde sorular yöneltildiğini kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Neden mi destek veriyorum. Çünkü Darıca Gençlerbirliği bu şehrin markasıdır. Tesisleriyle, şeffaflığıyla, kurumsallığıyla örnek bir kulüptür. Herkes şunu iyi bilsin ki dizlerimiz çökene kadar takımımıza destek vermeye devam edeceğiz’’dedi. ‘BU SENE BÜYÜK KONUŞMAYALIM’ Hedeflerinin zirve olduğunun fakat fazla da büyük konuşmadan yola devem etmeleri gerektiğini kaydeden Başkan Karabacak,’’Biz bu ligin sayılı takımlarından biriyiz. Darıca G.B’nin hedefi her daim zirvedir. Büyük konuşmayalım ama aynı birlik ve beraberliği sürdürerek yeni sezona kenetlenerek girelim. İçimize fitne fesat sokanlara aldırış etmeden kararlılığımızı gösterelim. Bu güzel geceyi düzenleyen DARGET Başkanı Hasan Zengin kardeşim ve yönetimine, bizi yağmurda çamurda destekleyen cefakar Çınaraltı taraftarlarına bir kez daha teşekkür ederim’’dedi. ÇINARALTI: BAŞKAN BİZE SARI DESENE Öte yandan Darıca G.B taraftarları Onursal Başkan Şükrü Karabacak’a uzun süre tezahüratlarda bulundu. Başkan Karabacak’a sevgilerini gösteren Çınaraltılılar, Karabacak’la karşılıklı olarak ‘’SarI-Yeşil şampiyon Darıca’’ şeklinde tezahürat yaptılar.
Karabacak şampiyonluk ateşini yaktı

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, DARGET’in düzenlediği iftar programına katılarak sarı yeşilli taraftarlara umut dolu mesajlar verdi. Son derece moralli olduğu gözlenen Başkan Karabacak, tezahüratlarla karşılanırken açık ve net bir mesaj vererek ‘’Bu yoldan şaşmayacağız’’ dedi.

‘NEDEN Mİ DESTEK VERİYORUM?’

Kendisine çoğu kez ‘’Neden Darıca Gençlerbirliği’ne bu kadar destek veriyorsunuz’’ şeklinde sorular yöneltildiğini kaydeden Başkan Karabacak, ‘’Neden mi destek veriyorum. Çünkü Darıca Gençlerbirliği bu şehrin markasıdır. Tesisleriyle, şeffaflığıyla, kurumsallığıyla örnek bir kulüptür. Herkes şunu iyi bilsin ki dizlerimiz çökene kadar takımımıza destek vermeye devam edeceğiz’’dedi.

‘BU SENE BÜYÜK KONUŞMAYALIM’

Hedeflerinin zirve olduğunun fakat fazla da büyük konuşmadan yola devem etmeleri gerektiğini kaydeden Başkan Karabacak,’’Biz bu ligin sayılı takımlarından biriyiz. Darıca G.B’nin hedefi her daim zirvedir. Büyük konuşmayalım ama aynı birlik ve beraberliği sürdürerek yeni sezona kenetlenerek girelim. İçimize fitne fesat sokanlara aldırış etmeden kararlılığımızı gösterelim. Bu güzel geceyi düzenleyen DARGET Başkanı Hasan Zengin kardeşim ve yönetimine, bizi yağmurda çamurda destekleyen cefakar Çınaraltı taraftarlarına bir kez daha teşekkür ederim’’dedi.

ÇINARALTI: BAŞKAN BİZE SARI DESENE

Öte yandan Darıca G.B taraftarları Onursal Başkan Şükrü Karabacak’a uzun süre tezahüratlarda bulundu. Başkan Karabacak’a sevgilerini gösteren Çınaraltılılar, Karabacak’la karşılıklı olarak ‘’SarI-Yeşil şampiyon Darıca’’ şeklinde tezahürat yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.