KARABACAK SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Darıca 26.02.2015 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KARABACAK SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Pazar günü oynanacak olan Darıca G.B-Tuzlaspor karşılaşmasına Darıcalı futbol severleri davet etti.

Şampiyonluk yolunda büyük önem arz eden Darıca G.B-Tuzlaspor karşılaşmasında dolu tribünler önünde oynamanın önemine değinen Başkan Karabacak, 170 bin nüfusluk Darıca ilçesinin en az 17 bininin Darıca İlçe Stadı’nda olması gerektiğini söyledi. Bu sezon müthiş bir ivme yakalayan ve liderlik koltuğunda oturan Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyonluk yolunda eline geçirdiği bu avantajın iyi kullanılması gerektiğini kaydeden Şükrü Karabacak, bu başarıda teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Darıcalıların da önemli bir etkisi olacağının altını çizdi. Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü sahasında konuk edeceği Tuzlaspor karşılaşması saat 13.30’da başlayacak.
Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Pazar günü oynanacak olan Darıca G.B-Tuzlaspor karşılaşmasına Darıcalı futbol severleri davet etti.

Şampiyonluk yolunda büyük önem arz eden Darıca G.B-Tuzlaspor karşılaşmasında dolu tribünler önünde oynamanın önemine değinen Başkan Karabacak, 170 bin nüfusluk Darıca ilçesinin en az 17 bininin Darıca İlçe Stadı’nda olması gerektiğini söyledi. Bu sezon müthiş bir ivme yakalayan ve liderlik koltuğunda oturan Darıca Gençlerbirliği’nin şampiyonluk yolunda eline geçirdiği bu avantajın iyi kullanılması gerektiğini kaydeden Şükrü Karabacak, bu başarıda teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Darıcalıların da önemli bir etkisi olacağının altını çizdi.

Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü sahasında konuk edeceği Tuzlaspor karşılaşması saat 13.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.