KARABACAK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI

Darıca 20.04.2016 - 14:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI

Darıca Belediyesi ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler için Darıca Belediyesi Teras Cafe & Restauran’ta birlik ve beraberlik buluşması adı altında akşam yemeği düzenledi. VATAN SİZE MİNNETTAR Katılımın yoğun olduğu programda yenilen yemeğin ardından şehit aileleri ve gazilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak programa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek “kutsal vatanımız uğruna en değerli varlıkları olan evlatlarını, eşlerini, babalarını kaybeden veya gazi olan siz değerli vatandaşlarımızla aynı ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bilmelisiniz ki sizlere çok şey borçluyuz.Yerel yönetimler olarak şehit ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak geleceğimize de sahip çıkmaktır düşüncesinden hareketle her türlü sorunlarınızı çözmek için hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere bu ülkeden terörün ebediyete kadar kökünün kazınması için devlet büyüklerimiz çalışıyor.Geldiğimiz noktada görüyoruz ki artık terör örgütleri bitme aşamasına geldi.Orada canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize Rabbim güç versin, Rabbim onları korusun.Bu ülkeyi bir adım daha ileriye götürme adına çalışan herkesin Rabbim yardımcısı olsun.Davetimizi kırmayıp burada olduğunuz için hepinize teşekkür eder, gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” diyerek duygularını dile getirdi.
Darıca Belediyesi ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler için Darıca Belediyesi Teras Cafe & Restauran’ta birlik ve beraberlik buluşması adı altında akşam yemeği düzenledi.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Katılımın yoğun olduğu programda yenilen yemeğin ardından şehit aileleri ve gazilere yönelik kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak programa katılımlarından dolayı misafirlerine teşekkür ederek “kutsal vatanımız uğruna en değerli varlıkları olan evlatlarını, eşlerini, babalarını kaybeden veya gazi olan siz değerli vatandaşlarımızla aynı ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bilmelisiniz ki sizlere çok şey borçluyuz.Yerel yönetimler olarak şehit ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak geleceğimize de sahip çıkmaktır düşüncesinden hareketle her türlü sorunlarınızı çözmek için hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere bu ülkeden terörün ebediyete kadar kökünün kazınması için devlet büyüklerimiz çalışıyor.Geldiğimiz noktada görüyoruz ki artık terör örgütleri bitme aşamasına geldi.Orada canlarını hiçe sayarak kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize Rabbim güç versin, Rabbim onları korusun.Bu ülkeyi bir adım daha ileriye götürme adına çalışan herkesin Rabbim yardımcısı olsun.Davetimizi kırmayıp burada olduğunuz için hepinize teşekkür eder, gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.