Karabacak sert konuştu!

Spor 07.12.2018 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak sert konuştu!

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile yollarını ayıran Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri bugün kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Karabacak, Oktay Derelioğlu’nun haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu ve bu nedenle yolları ayırma kararı aldıklarını söyleyerek, ‘’Hiç kimse Darıca G.B’nin üzerinde değildir. Bu takım 14 senedir dağılmadı. Oktay Hoca’nın iki sözüyle de dağılacak değil’’dedi.     KARABACAK: TEZGAHA GELDİK Derelioğlu’nun yönetim kurulunun haberi olmadan 4 futbolcuyu kadro dışı bıraktığını ve bu durumun kabul edilir bir yanı olmadığını belirten Karabacak, ‘’Oktay Hoca, kulübümüzün hisselerini devralmak isteyen ve el sıkıştığımız grubun isteğiyle göreve geldi. Kendisi anlaşmanın sağlandığı gün, ‘Eğer anlaşma gerçekleşmezse ben asla burada olmam, çeker giderim’ demesine rağmen bugün gelinen noktada yaşananlar ortada. Oktay Derelioğlu bizim tercihimiz değildi. Tezgaha geldiğimizi maalesef şimdi anlıyoruz’’dedi.     KARABACAK: FUTBOLCULARA GAYRİMENKUL VERİLECEK Alacakları için TFF’ye başvuruda bulunan mevcut futbolcuların ödeme konularıyla ilgili sponsor bir firmayla anlaştıklarını belirten Karabacak, bir kısmının para, bir kısmının ise gayrimenkul verilerek ödeneceğini söyledi. Pazartesi gününden itibaren futbolculara tüm ödemeleri yapmaya başlayacaklarını belirten Karabacak, ‘’Futbolcularımıza verdiğimiz tüm mali vecibelerimizi yerine getireceğiz. Bu kulüpte kimsenin parası kalmaz. Biz Darıca G.B’yi yaşatmak, geleceğini kurtarma adına her şeyi yapacağız. Sportif olarak hedefimiz Play-Off oynamak’’dedi.    

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu ile yollarını ayıran Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak, Kulüp Başkanı Mücahid Vural ve yönetim kurulu üyeleri bugün kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Karabacak, Oktay Derelioğlu’nun haddini aşan açıklamalarda bulunduğunu ve bu nedenle yolları ayırma kararı aldıklarını söyleyerek, ‘’Hiç kimse Darıca G.B’nin üzerinde değildir. Bu takım 14 senedir dağılmadı. Oktay Hoca’nın iki sözüyle de dağılacak değil’’dedi.

 

 

KARABACAK: TEZGAHA GELDİK

Derelioğlu’nun yönetim kurulunun haberi olmadan 4 futbolcuyu kadro dışı bıraktığını ve bu durumun kabul edilir bir yanı olmadığını belirten Karabacak, ‘’Oktay Hoca, kulübümüzün hisselerini devralmak isteyen ve el sıkıştığımız grubun isteğiyle göreve geldi. Kendisi anlaşmanın sağlandığı gün, ‘Eğer anlaşma gerçekleşmezse ben asla burada olmam, çeker giderim’ demesine rağmen bugün gelinen noktada yaşananlar ortada. Oktay Derelioğlu bizim tercihimiz değildi. Tezgaha geldiğimizi maalesef şimdi anlıyoruz’’dedi.

 

 

KARABACAK: FUTBOLCULARA GAYRİMENKUL VERİLECEK

Alacakları için TFF’ye başvuruda bulunan mevcut futbolcuların ödeme konularıyla ilgili sponsor bir firmayla anlaştıklarını belirten Karabacak, bir kısmının para, bir kısmının ise gayrimenkul verilerek ödeneceğini söyledi. Pazartesi gününden itibaren futbolculara tüm ödemeleri yapmaya başlayacaklarını belirten Karabacak, ‘’Futbolcularımıza verdiğimiz tüm mali vecibelerimizi yerine getireceğiz. Bu kulüpte kimsenin parası kalmaz. Biz Darıca G.B’yi yaşatmak, geleceğini kurtarma adına her şeyi yapacağız. Sportif olarak hedefimiz Play-Off oynamak’’dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.