19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK’TAN ÇOK SERT MESAJLAR:

Spor 30.11.2018 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KARABACAK’TAN ÇOK SERT MESAJLAR:

‘’İspatlamayan alçaktır!’’

Tüzük maddesindeki değişiklik sebebiyle bugün Genel Kurul Toplantısı yapan Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak kürsüde yaptığı konuşmada yine çok sert mesajlar verdi. Kulübün satış süreci ile ilgili eleştirilere sert bir yanıt veren Başkan Karabacak, ‘’Şükrü Karabacak’ı eleştirmek kimsenin haddine değildir. Şükrü Karabacak bu külüne ihanet etmemiştir, kendisine çıkar sağlamamıştır. Bunun aksini iddia edeni ispatlamayan müfteridir, alçaktır. Merdiven altında, kahve köşelerinde yada gazetede konuşmak olmaz. Bu sözlerimizden biri de kulübümüzde yöneticilik yapan Darıca G.B’yi hacze verenleredir. Darıca G.B’yi çok sevenler gelsin burada konuşsun. Biz bu kulübü 14 yıldır en iyi şekilde yönettik. Devlete borcu olmayan 8-10 klüpten bir tanesiyiz. Kimse kimseyi karalamasın. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok’’dedi. DEVLET BÜYÜKLERİNE ÇAĞRI Başkan Karabacak konuşmasının son bölümünde ise devlet büyüklerine seslenerek, ‘’Valimizden, vekillerimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan ve kaymakamımızdan Darıca G.B’ye destek bekliyoruz. Buranın abartılacak büyük sorunları yok. Biz kimseden fazlasını istemiyoruz. Diğer kulüplere yapılanların aynısı Darıca için de yapılmalı’’dedi.
‘’İspatlamayan alçaktır!’’

Tüzük maddesindeki değişiklik sebebiyle bugün Genel Kurul Toplantısı yapan Darıca Gençlerbirliği’nde Onursal Başkan Şükrü Karabacak kürsüde yaptığı konuşmada yine çok sert mesajlar verdi. Kulübün satış süreci ile ilgili eleştirilere sert bir yanıt veren Başkan Karabacak, ‘’Şükrü Karabacak’ı eleştirmek kimsenin haddine değildir. Şükrü Karabacak bu külüne ihanet etmemiştir, kendisine çıkar sağlamamıştır. Bunun aksini iddia edeni ispatlamayan müfteridir, alçaktır. Merdiven altında, kahve köşelerinde yada gazetede konuşmak olmaz. Bu sözlerimizden biri de kulübümüzde yöneticilik yapan Darıca G.B’yi hacze verenleredir. Darıca G.B’yi çok sevenler gelsin burada konuşsun. Biz bu kulübü 14 yıldır en iyi şekilde yönettik. Devlete borcu olmayan 8-10 klüpten bir tanesiyiz. Kimse kimseyi karalamasın. Güneş balçıkla sıvanmaz. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok’’dedi.

DEVLET BÜYÜKLERİNE ÇAĞRI

Başkan Karabacak konuşmasının son bölümünde ise devlet büyüklerine seslenerek, ‘’Valimizden, vekillerimizden, büyükşehir belediye başkanımızdan ve kaymakamımızdan Darıca G.B’ye destek bekliyoruz. Buranın abartılacak büyük sorunları yok. Biz kimseden fazlasını istemiyoruz. Diğer kulüplere yapılanların aynısı Darıca için de yapılmalı’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.