19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak'tan Hem Ziyaret Hem Futbol

Spor 08.12.2015 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karabacak'tan Hem Ziyaret Hem Futbol

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ’u makamında ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 'u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Abdullah Örs, Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Özcan Dal eşlik etti.Ziyarette bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak " Erzincan zor zamanlardan geçerek bu günlere geldi. Başkanımızın katkılarıyla bir şehir hüviyeti kazanmış. Hızla gelişmekte olduğunu gördüm. İnsanımıza şehirlerimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise " Ülkemiz son on üç, on dört yılda büyük ilerleme kaydetti. Başkanımızın Darıca' da gerçekleştirdiği çalışmalar görülmeye değer. Umuyoruz ki daha büyük çalışmalara imza atacak" dedi. Başkan Başsoy ve beraberindekiler daha sonra Terzibaba Mezarlığı ile Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret ettiler. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ’u makamında ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü KarabacakErzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy 'u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Darıca Belediye Başkanı Karabacak'a Darıca Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Abdullah ÖrsGebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Özcan Dal eşlik etti.Ziyarette bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak " Erzincan zor zamanlardan geçerek bu günlere geldi. Başkanımızın katkılarıyla bir şehir hüviyeti kazanmış. Hızla gelişmekte olduğunu gördüm. İnsanımıza şehirlerimize hizmet eden herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise " Ülkemiz son on üç, on dört yılda büyük ilerleme kaydetti. Başkanımızın Darıca' da gerçekleştirdiği çalışmalar görülmeye değer. Umuyoruz ki daha büyük çalışmalara imza atacak" dedi. Başkan Başsoy ve beraberindekiler daha sonra Terzibaba Mezarlığı ile Ergan Dağı Kayak Merkezi'ni ziyaret ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.