Karabacak'tan moral ziyareti

Spor 07.01.2016 - 16:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karabacak'tan moral ziyareti

Karabacak'tan moral ziyareti

Ligin ilk yarısında beklentilerin gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Darıca Gençlerbirliği , ikinci yarının ilk haftasında konuk edeceği Gölcükspor’u yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istiyor. Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ligin devre arasını iyi değerlendirerek,kendi tesislerinde Gölcükspor maçına hazırlanan Darıca Gençlerbirliği antremanını ziyaret ederek takıma moral verdi. HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Başkan Karabacak ziyarette , iyi geçen kamp dönemi ve yapılan takviyelerle takımın büyük güç kazandığına vurgu yaparken, “artık kent olarak ilk yarıyı unutup , önümüzdeki maçları kazanarak hedeflediğimiz ikinci ligin kapısını aralamak için hep birlikte çalışmalıyız.Takımın antrenöründen futbolcusuna kadar hepinize güvenimiz sonsuz.Gölcükspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek ligin sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.Bu takım 180.000 kişilik bir kentin takımı ve bütün Darıca’nın desteği sizlerle .Bu inançla maçlara çıkarak yüreğinizi ortaya koymanızı istiyorum.” Sözleriyle futbolculara başarılar diledi.Başkan Karabacak daha sonra Kulüp Başkanı Abdullah Örs’le birlikte antremanı izleyerek , ikinci yarının değerlendirmesini yaptılar.  
Karabacak'tan moral ziyareti

Ligin ilk yarısında beklentilerin gerisinde kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Darıca Gençlerbirliği , ikinci yarının ilk haftasında konuk edeceği Gölcükspor’u yenerek ikinci yarıya moralli başlamak istiyor.
Kulübün Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ligin devre arasını iyi değerlendirerek,kendi tesislerinde Gölcükspor maçına hazırlanan Darıca Gençlerbirliği antremanını ziyaret ederek takıma moral verdi.
HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Başkan Karabacak ziyarette , iyi geçen kamp dönemi ve yapılan takviyelerle takımın büyük güç kazandığına vurgu yaparken, “artık kent olarak ilk yarıyı unutup , önümüzdeki maçları kazanarak hedeflediğimiz ikinci ligin kapısını aralamak için hep birlikte çalışmalıyız.Takımın antrenöründen futbolcusuna kadar hepinize güvenimiz sonsuz.Gölcükspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek ligin sonunda hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum.Bu takım 180.000 kişilik bir kentin takımı ve bütün Darıca’nın desteği sizlerle .Bu inançla maçlara çıkarak yüreğinizi ortaya koymanızı istiyorum.” Sözleriyle futbolculara başarılar diledi.Başkan Karabacak daha sonra Kulüp Başkanı Abdullah Örs’le birlikte antremanı izleyerek , ikinci yarının değerlendirmesini yaptılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.