Karabacak’tan sıkı markaj

Spor 01.04.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karabacak’tan sıkı markaj

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bir kez daha antrenmanı ziyaret ederek kalan 6 maçta teknik ekip ve futbolculara olan güveninin tam olduğunu vurguladı. Antrenmanda topla şov yapan sporcu Başkan Karabacak, hırsıyla sarı yeşillilere itici güç olmaya devam ediyor.

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, idman ziyaretlerini sürdürüyor. Darıca G.B’nin U-19larla oynadığı hazırlık karşılaşmasını izlemek üzere tesislere giden ve takıma moral veren Başkan Karabacak, üst üste 2 gün idmanı ziyaret ederek kalan 6 hafta öncesinde düğmeye bastı. Tedbiri elden bırakmayan sporcu Başkan Karabacak, teknik ekip ve futbolcularla yakından ilgilenirken yarın oynanacak olan Bergama Belediyespor karşılaşması öncesinde takıma başarılar diledi. BAŞKAN İNANCINI DİLE GETİRDİ Teknik Direktör Ramazan Silin’le bir görüşme yaparak beklentilerini dile getiren Başkan Karabacak, Play-Off’a kalacak kaliteye sahip olduklarını ve ligin ikinci yarısındaki müthiş çıkışın meyvasını sezon sonunda alacaklarına inandığına dair görüş bildirdi. SİLİN: TEK DÜŞÜNCEM KALAN 6 MAÇ Daha önce yapılan toplantılarda istikrardan yana olduğunu belirten Başkan Karabacak, Teknik Direktör Ramazan Silin ve ekibiyle gelecek sezon da çalışacağının sinyallerini verirken, Ramazan Hoca geleceği konuşmak için erken olduğunu ve tek düşüncesinin önlerindeki 6 maç olduğunu belirtti. Darıca halkına 2.lig mutluluğunu yaşatmak için kalan haftalarda gerekli özveri ve fedakarlıkları yapacaklarını belirten Silin, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a önce Play-Off, ardından da 2.Lig sözü verdi. 
Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, bir kez daha antrenmanı ziyaret ederek kalan 6 maçta teknik ekip ve futbolculara olan güveninin tam olduğunu vurguladı. Antrenmanda topla şov yapan sporcu Başkan Karabacak, hırsıyla sarı yeşillilere itici güç olmaya devam ediyor.

Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, idman ziyaretlerini sürdürüyor. Darıca G.B’nin U-19larla oynadığı hazırlık karşılaşmasını izlemek üzere tesislere giden ve takıma moral veren Başkan Karabacak, üst üste 2 gün idmanı ziyaret ederek kalan 6 hafta öncesinde düğmeye bastı. Tedbiri elden bırakmayan sporcu Başkan Karabacak, teknik ekip ve futbolcularla yakından ilgilenirken yarın oynanacak olan Bergama Belediyespor karşılaşması öncesinde takıma başarılar diledi.

BAŞKAN İNANCINI DİLE GETİRDİ

Teknik Direktör Ramazan Silin’le bir görüşme yaparak beklentilerini dile getiren Başkan Karabacak, Play-Off’a kalacak kaliteye sahip olduklarını ve ligin ikinci yarısındaki müthiş çıkışın meyvasını sezon sonunda alacaklarına inandığına dair görüş bildirdi.

SİLİN: TEK DÜŞÜNCEM KALAN 6 MAÇ

Daha önce yapılan toplantılarda istikrardan yana olduğunu belirten Başkan Karabacak, Teknik Direktör Ramazan Silin ve ekibiyle gelecek sezon da çalışacağının sinyallerini verirken, Ramazan Hoca geleceği konuşmak için erken olduğunu ve tek düşüncesinin önlerindeki 6 maç olduğunu belirtti. Darıca halkına 2.lig mutluluğunu yaşatmak için kalan haftalarda gerekli özveri ve fedakarlıkları yapacaklarını belirten Silin, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a önce Play-Off, ardından da 2.Lig sözü verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.