19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak tecrübeye imzayı attırdı!

Spor 10.07.2018 - 14:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak tecrübeye imzayı attırdı!

Karabacak tecrübeye imzayı attırdı!

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde transfer taarruzu sürüyor. Yeni sezon öncesinde kabuk değişimine giden sarı yeşilli temsilcimiz, Menemen Belediyespor’dan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aytaç Deniz’i renklerine bağladı. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahid Vural’ın da hazır bulunduğu imza töreninde 2 yıllığına sarı yeşillilere imza atan Aytaç, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. ‘’KENDİMİ GÖSTERECEĞİM’’ Bucaspor alt yapısında yetişip profesyonel olan Darıca G.B’nin yeni transferi Aytaç Deniz, sırasıyla Orhangazispor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor, Pendikspor ve son olarak Menemen Belediyespor formasını terletti. Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Menemen ekibinde beklediği forma şansını fazla bulamayan tecrübeli oyuncu, kendisi Darıca G.B forması altında göstereceğini söyledi. 2.Lig’de 117 maçta 12 golü bulunan tecrübeli sol kanat oyuncusu, transferin gerçekleşmesinde başrol oynayan Onursal Başkan Karabacak ve Kulüp Başkanı Vural’a teşekkür etti.
Karabacak tecrübeye imzayı attırdı!

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde transfer taarruzu sürüyor. Yeni sezon öncesinde kabuk değişimine giden sarı yeşilli temsilcimiz, Menemen Belediyespor’dan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Aytaç Deniz’i renklerine bağladı. Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanı Mücahid Vural’ın da hazır bulunduğu imza töreninde 2 yıllığına sarı yeşillilere imza atan Aytaç, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

‘’KENDİMİ GÖSTERECEĞİM’’

Bucaspor alt yapısında yetişip profesyonel olan Darıca G.B’nin yeni transferi Aytaç Deniz, sırasıyla Orhangazispor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor, Pendikspor ve son olarak Menemen Belediyespor formasını terletti. Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Menemen ekibinde beklediği forma şansını fazla bulamayan tecrübeli oyuncu, kendisi Darıca G.B forması altında göstereceğini söyledi. 2.Lig’de 117 maçta 12 golü bulunan tecrübeli sol kanat oyuncusu, transferin gerçekleşmesinde başrol oynayan Onursal Başkan Karabacak ve Kulüp Başkanı Vural’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.