KARABACAK: TÜRKİYE HEDEFLERİNE İLERLİYOR

Darıca 10.11.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK: TÜRKİYE HEDEFLERİNE İLERLİYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlarken, zor günleri geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kurum ve kuruluşlarıyla her geçen gün daha güçlü bir şekilde hedeflerine ilerlediğini söyledi. Başkan Karabacak yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Kumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında saygı ve minnetle anıyoruz. O günün zor şartlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde adeta yeniden bağımsızlık mücadelesi vermiş ve halkımızın vatan aşkıyla sokaklara dökülmesinin ardından darbe girişimi engellenmiştir. Devamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin kararlı tutumları sonucu alınan kararlarla hainlerin inlerine girilmiş ve tehlike bertaraf edilmiştir. Geldiğimiz noktada büyük projelerle, bilimde, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışan bir Türkiye var. Artık milli savunma sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren bir Türkiye Cumhuriyeti var. İçte ve dışta her ne kadar bizleri bölmeye çalışan unsurlar olsa da milli birlik ve bütünlük içinde hareket eden, tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet düsturundan hareket eden güçlü bir Türkiye var. Bizlerde yerel yönetimler olarak bölgemize her alanda hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarında, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olarak hayatta kalmamızı sağlayan, Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını, 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 78. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlarken, zor günleri geride bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün kurum ve kuruluşlarıyla her geçen gün daha güçlü bir şekilde hedeflerine ilerlediğini söyledi.

Başkan Karabacak yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Kumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 78. yılında saygı ve minnetle anıyoruz. O günün zor şartlarında kurulan Türkiye Cumhuriyeti özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde adeta yeniden bağımsızlık mücadelesi vermiş ve halkımızın vatan aşkıyla sokaklara dökülmesinin ardından darbe girişimi engellenmiştir. Devamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetimizin kararlı tutumları sonucu alınan kararlarla hainlerin inlerine girilmiş ve tehlike bertaraf edilmiştir.

Geldiğimiz noktada büyük projelerle, bilimde, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışan bir Türkiye var. Artık milli savunma sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren bir Türkiye Cumhuriyeti var. İçte ve dışta her ne kadar bizleri bölmeye çalışan unsurlar olsa da milli birlik ve bütünlük içinde hareket eden, tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet düsturundan hareket eden güçlü bir Türkiye var. Bizlerde yerel yönetimler olarak bölgemize her alanda hizmet etme aşkıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarında, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olarak hayatta kalmamızı sağlayan, Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun silah arkadaşlarını, 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.