19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak Vatandaşların Yanında

Darıca 22.07.2018 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak Vatandaşların Yanında

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Sahili’nde gezerek, sahil alanında piknik yapan vatandaşların masasına konuk oldu.

Vatandaşların akınına uğrayan Darıca Sahili’nde incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşların sofrasına konuk olarak onlarla bol bol sohbet etti. Başkan Karabacak ile sohbet eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Karabacak da Darıcalı vatandaşların mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. HALKIMIZ İÇİN DOĞRU HİZMET Başkan Karabacak, “Darıca halkının keyifli vakit geçirmesini hedefliyoruz. Halkımız için doğru hizmet vermeye çalışıyoruz. Ailelerin konforlu ve huzurlu ortamda vakit geçirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Darıca Sahilimizde tüm bölge halkımızı güzel ilçemiz Darıca’da misafir ediyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip, sohbetlerine ortak olurken, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Hep beraber daha güzel Darıca için çalışıyoruz.” dedi. SIRTIMIZI POLİSE YASLADIK Başkan Karabacak daha sonra Darıca Sahil şeridinin güvenliğini sağlayan polis ekipleri ile bir araya geldi. Polis ekipleri ile sohbet edip kolay gelsin dileklerinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bizler sırtımızı ne idiği belirsizlere değil, devletimizin Polisine yaslıyoruz. Ve bunu dile getirmekten çekinmiyoruz.” dedi.   HABER: KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Darıca Sahili’nde gezerek, sahil alanında piknik yapan vatandaşların masasına konuk oldu.

Vatandaşların akınına uğrayan Darıca Sahili’nde incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşların sofrasına konuk olarak onlarla bol bol sohbet etti. Başkan Karabacak ile sohbet eden vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirirken, Karabacak da Darıcalı vatandaşların mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

HALKIMIZ İÇİN DOĞRU HİZMET

Başkan Karabacak, “Darıca halkının keyifli vakit geçirmesini hedefliyoruz. Halkımız için doğru hizmet vermeye çalışıyoruz. Ailelerin konforlu ve huzurlu ortamda vakit geçirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Darıca Sahilimizde tüm bölge halkımızı güzel ilçemiz Darıca’da misafir ediyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip, sohbetlerine ortak olurken, vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Hep beraber daha güzel Darıca için çalışıyoruz.” dedi.

SIRTIMIZI POLİSE YASLADIK

Başkan Karabacak daha sonra Darıca Sahil şeridinin güvenliğini sağlayan polis ekipleri ile bir araya geldi. Polis ekipleri ile sohbet edip kolay gelsin dileklerinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Bizler sırtımızı ne idiği belirsizlere değil, devletimizin Polisine yaslıyoruz. Ve bunu dile getirmekten çekinmiyoruz.” dedi.

 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.