19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak, “Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz”

Darıca 04.04.2018 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak, “Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz”

Darıca Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Biz vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Biz rahatız vatandaşımız her şeyi görüyor.” dedi.

Darıca Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, önceki gün belediye meclis salonunda gerçekleşti. Mecliste konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak cuma günü Hatay’da açılışı yapılacak namazgâh hakkında bilgi verdi. Karabacak, “Tarihi yaşatmak için böyle bir proje yaptık. Hassa da hep birlikte cuma namazını eda edeceğiz.” diye konuştu. DARICA’NIN İHTİYACINA CEVAP VERECEK Kapalı Pazar Alanı inşaatının başlaması için yetki alan Başkan Karabacak, “Büyükşehirle birlikte yaklaşık 10 milyon TL bütçeyle Darıca’nın ilk kapalı pazarını yapacağız. Kapalı Pazar alanında bulunan 350 araçlık otopark da Darıca’nın otopark ihtiyacına cevap verecek.” diyerek Darıca belediyesi 2017 faaliyet raporu görüşülmelerine geçildi. VATANDAŞ GÖRÜYOR CHP grubu rapora şerh koydu. CHP li meclis üyesi Şevki Yıldırım yaptığı konuşmada "Faaliyetler Darıca halkının ihtiyaçlarına cevap vermemektedir.  Bu nedenle şerh koyuyoruz.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, “Biz vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.  Biz rahatız vatandaşımız her şeyi görüyor.” diye belirtti. Mecliste Encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi de yapıldı. Buna göre; Encümen Komisyonu: Habib Uluoğlui Ahmet Uzun ve Yusuf Ayaz İmar Komisyonu: Mustafa İltekin, Yılmaz Tunalı, Yaşın Altay, Burhanettin Fırtına, Şinasi Serdar Plan ve Bütçe Komisyonu: Köksal Ağçay, İsa Baylan, Recep Aydın, İsmail Topçu, Şevki Yıldırım Hukuk Komisyonu: Atilla Karademir, Hülya Kodek, Nigar Uzun, Burhanettin Fırtına, İbrahim Karslı Çevre ve Sağlık Komisyonu: Gülbin Ülker, Cem Hikmet Çeliker, Ferhat yılmaz, Serap aydın  
Darıca Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Biz vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Biz rahatız vatandaşımız her şeyi görüyor.” dedi.

Darıca Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, önceki gün belediye meclis salonunda gerçekleşti. Mecliste konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak cuma günü Hatay’da açılışı yapılacak namazgâh hakkında bilgi verdi. Karabacak, “Tarihi yaşatmak için böyle bir proje yaptık. Hassa da hep birlikte cuma namazını eda edeceğiz.” diye konuştu.

DARICA’NIN İHTİYACINA CEVAP VERECEK

Kapalı Pazar Alanı inşaatının başlaması için yetki alan Başkan Karabacak, “Büyükşehirle birlikte yaklaşık 10 milyon TL bütçeyle Darıca’nın ilk kapalı pazarını yapacağız. Kapalı Pazar alanında bulunan 350 araçlık otopark da Darıca’nın otopark ihtiyacına cevap verecek.” diyerek Darıca belediyesi 2017 faaliyet raporu görüşülmelerine geçildi.

VATANDAŞ GÖRÜYOR

CHP grubu rapora şerh koydu. CHP li meclis üyesi Şevki Yıldırım yaptığı konuşmada "Faaliyetler Darıca halkının ihtiyaçlarına cevap vermemektedir.  Bu nedenle şerh koyuyoruz.” dedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, “Biz vatandaşımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.  Biz rahatız vatandaşımız her şeyi görüyor.” diye belirtti.

Mecliste Encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimi de yapıldı. Buna göre;

Encümen Komisyonu: Habib Uluoğlui Ahmet Uzun ve Yusuf Ayaz

İmar Komisyonu: Mustafa İltekin, Yılmaz Tunalı, Yaşın Altay, Burhanettin Fırtına, Şinasi Serdar

Plan ve Bütçe Komisyonu: Köksal Ağçay, İsa Baylan, Recep Aydın, İsmail Topçu, Şevki Yıldırım

Hukuk Komisyonu: Atilla Karademir, Hülya Kodek, Nigar Uzun, Burhanettin Fırtına, İbrahim Karslı

Çevre ve Sağlık Komisyonu: Gülbin Ülker, Cem Hikmet Çeliker, Ferhat yılmaz, Serap aydın

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.