KARABACAK YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Darıca 22.03.2016 - 15:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında ,Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’un da bulunduğu ,Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaşlılarımıza sahip çıkmanın en önemli insanlık ve yurttaşlık görevlerimizden birisi olduğuna dikkat çekti. Başkan Karabacak, geçmişimiz ile geleceğimiz arasında köprü kuran, milli kültürümüzü ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan,en önemli  değerlerimiz olan yaşlılarımız,bizlerin baştacıdır. Bilgelik,sabır,hoşgörü ve muhakeme gücüyle geçmişten günümüze köprü kuran, deneyim ve tecrübeleriyle geleceke nesillere ışık tutan, dualarıyla bereketimizi artıran ve huzurumuzu sağlayan yaşlı vatandaşlarımız, muhakkak ki her türlü sevgi ve saygıyı hak etmektedirler. Siz değerli vatandaşlarımıza hizmet için gecesini gündüzüne katmış bizlerde, yerel yönetimler olarak ,bölgemizdeki yaşlılarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarla onlara her zaman destek olduk ,bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.Yaşlı vatandaşlarımız için yapılacak olan her türlü aktiviteye , her zaman destek vermeyi kendimize borç biliyoruz.Gerek yerel yönetimlerde yapılan çalışmalar ve gerekse hükümetimizin son yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalarla yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartları önemli ölçüde artmıştır.Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli vatandaşlarımızın gönüllerince ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri temennisiyle tüm vatandaşlarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” Diyerek düşüncelerini açıkladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “bu önemli günler sayesinde insanlar arasındaki birlik ve beraberlik duyguları artıyor.Hepinize sağlıklı bir ömür diliyor, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 18-24 Mart Yaşlılar Haftasında ,Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman,Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun’un da bulunduğu ,Darıca Belediyesi Teras Cafe&Restaurant’ta yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaşlılarımıza sahip çıkmanın en önemli insanlık ve yurttaşlık görevlerimizden birisi olduğuna dikkat çekti.

Başkan Karabacak, geçmişimiz ile geleceğimiz arasında köprü kuran, milli kültürümüzü ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan,en önemli  değerlerimiz olan yaşlılarımız,bizlerin baştacıdır. Bilgelik,sabır,hoşgörü ve muhakeme gücüyle geçmişten günümüze köprü kuran, deneyim ve tecrübeleriyle geleceke nesillere ışık tutan, dualarıyla bereketimizi artıran ve huzurumuzu sağlayan yaşlı vatandaşlarımız, muhakkak ki her türlü sevgi ve saygıyı hak etmektedirler.

Siz değerli vatandaşlarımıza hizmet için gecesini gündüzüne katmış bizlerde, yerel yönetimler olarak ,bölgemizdeki yaşlılarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalarla onlara her zaman destek olduk ,bundan sonra da olmaya devam edeceğiz.Yaşlı vatandaşlarımız için yapılacak olan her türlü aktiviteye , her zaman destek vermeyi kendimize borç biliyoruz.Gerek yerel yönetimlerde yapılan çalışmalar ve gerekse hükümetimizin son yıllarda yaptıkları başarılı çalışmalarla yaşlı vatandaşlarımızın hayat standartları önemli ölçüde artmıştır.Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli vatandaşlarımızın gönüllerince ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmeleri temennisiyle tüm vatandaşlarımızın 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” Diyerek düşüncelerini açıkladı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da yemeğe katılan herkese teşekkür ederek, “bu önemli günler sayesinde insanlar arasındaki birlik ve beraberlik duyguları artıyor.Hepinize sağlıklı bir ömür diliyor, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı tebrik ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.