Karaca’dan Yıldırım’a ziyaret

Gebze 23.10.2020 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Karaca’dan Yıldırım’a ziyaret

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran son iki yıldır gazetecilerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Hem basın ilan kurumu genel müdürümüz hem de şube müdürlerimiz canla başla Anadolu basınımız için çalışıyor” dedi. BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, Ümit Medya çatısı altında bulunan Hedef ve Hürses Gazetelerini ziyaret etti. Ziyarette, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır hazır bulundu. BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca da eşlik etti. Yıldırım ve Sır, göreve yeni atanan Yalçıntaş’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yalçıntaş’ta iyi dilek ve temenniler için teşekkür etti. Ziyarette, göreve yeni atanan BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, kurumun çalışmaları ve yeni hedefler hakkında çeşitli bilgiler aktardı. CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR Ziyarette konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Biz Anadolu basınının gelişmesi için çalışan herkesin yanındayız. Yerinden kalkmayan basın ilan şube müdürleri artık savcı- icra müdürlerini gezmeye başladı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran son iki yıldır gazetecilerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Hem basın ilan kurumu genel müdürümüz hem de şube müdürlerimiz canla başla Anadolu basınımız için çalışıyor” diye konuştu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret eden Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran son iki yıldır gazetecilerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Hem basın ilan kurumu genel müdürümüz hem de şube müdürlerimiz canla başla Anadolu basınımız için çalışıyor” dedi.

BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, Ümit Medya çatısı altında bulunan Hedef ve Hürses Gazetelerini ziyaret etti. Ziyarette, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır hazır bulundu. BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca da eşlik etti. Yıldırım ve Sır, göreve yeni atanan Yalçıntaş’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yalçıntaş’ta iyi dilek ve temenniler için teşekkür etti. Ziyarette, göreve yeni atanan BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş, kurumun çalışmaları ve yeni hedefler hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORLAR

Ziyarette konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, “Biz Anadolu basınının gelişmesi için çalışan herkesin yanındayız. Yerinden kalkmayan basın ilan şube müdürleri artık savcı- icra müdürlerini gezmeye başladı. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran son iki yıldır gazetecilerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Hem basın ilan kurumu genel müdürümüz hem de şube müdürlerimiz canla başla Anadolu basınımız için çalışıyor” diye konuştu. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BİK Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’a teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.