Karacan, STK’larla buluştu!

Gebze 22.11.2017 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karacan, STK’larla buluştu!

AK parti Genel Merkezi tarafından Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan başkanlığında düzenlenen STK buluşmalarına katılan 150 STK başkanın yazılı talepleri alındı. Talepler MYK toplantısında Cumhurbaşkanı tarafından değerlendirileceği belirtildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen STK buluşmalarının 45’incisi Kocaeli’de gerçekleştirildi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya 150 Sivil Toplum kuruluşu ve Sendikanın başkanı katıldı. Karacan ile birlikte toplantıya il Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz toplantıya katıldı. İl Başkanlığı tarafından davet edilen STK’lar arasında, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Kemal Kaya, Türk-İş İl temsilcisi Yakup Yıldız ve Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, DİSK’e bağlı Lastik-İş Sendikasının şube yöneticileri, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları, hemşeri dernekleri başkanları katıldı. TEŞEKKÜR ETTİ Toplantıda konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Her seferinde davet ettiğimizde bizi yalnız bırakmayan ve kent bilinci oluşturan STK başkaları ve temsilcilerini çok önemsiyoruz. Ne zaman kent için istişareye davet etsek her zaman yanımızda geldiler. Hangi mecra ve zamanda olursa olsun yanımızdalar. STK’ları yönetmek zordur. Ama en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Hepinizin emeğinize şahidim. Dikkat etmemiz gereken konuları not edeceğiz. Hem kent için hem de ülke yönetimi açısından sizin uyarılarınızı önemsiyoruz” dedi. TALEPLERİ YAZILI ALDI Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını ileterek sözlerine başlayan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Size dağıtacağımız formlara istek ve taleplerinizi yazın. Bizim unuttuğumuz şeyler olacaktır. Sizlerden önerilerinizi istiyoruz. Taleplerinizi tek tek rapor haline getirerek bunu genel başkanımıza arz ediyoruz. Sizden isteğimiz bu formları doldurmanızdır. Bu önerileri MYK toplantısında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız değerlendirecektir” dedi. ÇÖLYAK İÇİN KANUN ÇIKARTILSIN Konuşmaların ardından STK başkanları taleplerini dile getirdi. İlk olarak söz alan Çölyak Derneği Nesrin Atar, Çölyak hastaları için kanun çıkartılmasını istedi. Atar, “Guleten diyeti yapmak zorunda olan vatandaşlar için hayatı kolaylaştırmak için yasalara ihtiyacımız var” dedi. Gebze Ticaret Odası Nail Çiller ise, “59 milyar dolarlık bir ihracata sahip Kocaeli. Kocaeli’de Bilişim Vadisi Kuruluyor. Bunun tanıtılmasını istiyoruz. Çok emek verildi. Ancak Avrupa’da bilinmiyor. Artık yapay zekadan bahsediliyor. Bu yüzden bilişim Vadisine önem vermek lazım. 28 firma faaliyete başladı. İl genelinde trafik sorunu var. Bunun çözülmesini istiyoruz. İlçe merkezleri nefes alamamaya başladı. Metro hattı için teşekkür ediyorum. İzmit Metrosu için e hazırlıklar yapılması bizi umutlandırıyor. Kurumlar vergisinin artırılmasını istemiyoruz. Bize kaşıkla verdiğinizi kepçe ile almayın” dedi.  
AK parti Genel Merkezi tarafından Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan başkanlığında düzenlenen STK buluşmalarına katılan 150 STK başkanın yazılı talepleri alındı. Talepler MYK toplantısında Cumhurbaşkanı tarafından değerlendirileceği belirtildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen STK buluşmalarının 45’incisi Kocaeli’de gerçekleştirildi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıya 150 Sivil Toplum kuruluşu ve Sendikanın başkanı katıldı. Karacan ile birlikte toplantıya il Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz toplantıya katıldı. İl Başkanlığı tarafından davet edilen STK’lar arasında, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Kemal Kaya, Türk-İş İl temsilcisi Yakup Yıldız ve Türk-İş’e bağlı sendikaların şube başkanları, DİSK’e bağlı Lastik-İş Sendikasının şube yöneticileri, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları, hemşeri dernekleri başkanları katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda konuşan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Her seferinde davet ettiğimizde bizi yalnız bırakmayan ve kent bilinci oluşturan STK başkaları ve temsilcilerini çok önemsiyoruz. Ne zaman kent için istişareye davet etsek her zaman yanımızda geldiler. Hangi mecra ve zamanda olursa olsun yanımızdalar. STK’ları yönetmek zordur. Ama en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Hepinizin emeğinize şahidim. Dikkat etmemiz gereken konuları not edeceğiz. Hem kent için hem de ülke yönetimi açısından sizin uyarılarınızı önemsiyoruz” dedi.

TALEPLERİ YAZILI ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını ileterek sözlerine başlayan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, “Size dağıtacağımız formlara istek ve taleplerinizi yazın. Bizim unuttuğumuz şeyler olacaktır. Sizlerden önerilerinizi istiyoruz. Taleplerinizi tek tek rapor haline getirerek bunu genel başkanımıza arz ediyoruz. Sizden isteğimiz bu formları doldurmanızdır. Bu önerileri MYK toplantısında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız değerlendirecektir” dedi.

ÇÖLYAK İÇİN KANUN ÇIKARTILSIN

Konuşmaların ardından STK başkanları taleplerini dile getirdi. İlk olarak söz alan Çölyak Derneği Nesrin Atar, Çölyak hastaları için kanun çıkartılmasını istedi. Atar, “Guleten diyeti yapmak zorunda olan vatandaşlar için hayatı kolaylaştırmak için yasalara ihtiyacımız var” dedi. Gebze Ticaret Odası Nail Çiller ise, “59 milyar dolarlık bir ihracata sahip Kocaeli. Kocaeli’de Bilişim Vadisi Kuruluyor. Bunun tanıtılmasını istiyoruz. Çok emek verildi. Ancak Avrupa’da bilinmiyor. Artık yapay zekadan bahsediliyor. Bu yüzden bilişim Vadisine önem vermek lazım. 28 firma faaliyete başladı. İl genelinde trafik sorunu var. Bunun çözülmesini istiyoruz. İlçe merkezleri nefes alamamaya başladı. Metro hattı için teşekkür ediyorum. İzmit Metrosu için e hazırlıklar yapılması bizi umutlandırıyor. Kurumlar vergisinin artırılmasını istemiyoruz. Bize kaşıkla verdiğinizi kepçe ile almayın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.