Karadeniz'de boğulduk: 2-0

Spor 27.01.2019 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karadeniz'de boğulduk: 2-0

3.Lig ekibimiz Gebzespor, 19’uncu hafta mücadelesinde konuk olduğu lider Hekimoğlu Trabzon’a diş geçiremedi. Rakibi önünde cesur oynayan ve ilk golü penaltıdan yiyen Mor-Menekşeler, 58 dakika 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldığı maçı son dakikalarda yediği golle 2-0 kaybetti.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, Trabzon’dan eli boş döndü. 0-0’ın rövanşında lider Hekimoğlu Trabzon’a konuk olan Mor-Menekşeler, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 yenildi. Gebzespor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi ile başa baş mücadele ederken, 33. dakikada yaşanan penaltı pozisyonunda İslam’ın kırmızı kart görmesi maçın kırılma anı oldu. Maçın hakemi Ahmet Turan Timuroğlu, İslam Altunkan’ın topu ceza sahası içinde elle kestiğini öne sürerek hem beyaz noktayı gösterdi, hem de Gebzespor’u sahada 10 kişi bıraktı. BATMAN PETROL GELİYOR Hekimoğlu Trabzon’un kazandığı penaltıyı eski Darıcalı Cafercan Aksu gole çevirdi ve ilk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Gebzespor tüm hatlarıyla gol aradı ancak Hekimoğlu defansını geçemedi. 10 kişi olmasına rağmen kendi sahasına hapsolmayan ve ezilmeyen ekibimiz, 1-1’i aradığı son dakikalarda kalesinde bir daha gol görerek rakibine 2-0 mağlup oldu. 20 puanda kalan Gebzespor önümüzdeki hafta sonu Batman Petrol’u konuk edecek.
3.Lig ekibimiz Gebzespor, 19’uncu hafta mücadelesinde konuk olduğu lider Hekimoğlu Trabzon’a diş geçiremedi. Rakibi önünde cesur oynayan ve ilk golü penaltıdan yiyen Mor-Menekşeler, 58 dakika 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kaldığı maçı son dakikalarda yediği golle 2-0 kaybetti.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, Trabzon’dan eli boş döndü. 0-0’ın rövanşında lider Hekimoğlu Trabzon’a konuk olan Mor-Menekşeler, her iki yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 yenildi. Gebzespor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanan karşılaşmada rakibi ile başa baş mücadele ederken, 33. dakikada yaşanan penaltı pozisyonunda İslam’ın kırmızı kart görmesi maçın kırılma anı oldu. Maçın hakemi Ahmet Turan Timuroğlu, İslam Altunkan’ın topu ceza sahası içinde elle kestiğini öne sürerek hem beyaz noktayı gösterdi, hem de Gebzespor’u sahada 10 kişi bıraktı.

BATMAN PETROL GELİYOR

Hekimoğlu Trabzon’un kazandığı penaltıyı eski Darıcalı Cafercan Aksu gole çevirdi ve ilk yarı ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda Gebzespor tüm hatlarıyla gol aradı ancak Hekimoğlu defansını geçemedi. 10 kişi olmasına rağmen kendi sahasına hapsolmayan ve ezilmeyen ekibimiz, 1-1’i aradığı son dakikalarda kalesinde bir daha gol görerek rakibine 2-0 mağlup oldu. 20 puanda kalan Gebzespor önümüzdeki hafta sonu Batman Petrol’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.