Karadeniz Şekerpınar’a takıldı

Spor 25.02.2019 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karadeniz Şekerpınar’a takıldı

Karadeniz Şekerpınar’a takıldı

2.Küme F Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Beylikbağı Karadenizspor, ilk puanı kaybını Şekerpınar G.B. ile oynadığı maçta yaşadı:2-2. İlk yarının son maçı olan mücadele Şekerpınar Stadı’nda oynanırken, Beylikbağı Karadeniz henüz 2.dakikada Mert ile golü buldu. Hızlı başlayan maçta hakem Hakan Yasak, 5.dakikada Şekerpınar lehine penaltı verdi. Topun başına geçen Olgun Kiraz ağları gördü ve skorda eşitliği sağladı. MAÇ İLK YARIDA BİTTİ Güçlü rakibi karşısında kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan Hasan Hüseyin Köse’nin öğrencileri, dakikalar 30’u gösterdiğinde 2-1 öne geçti. Gol Sedat imzalıydı. Lider Beylikbağı Karadeniz bu gole 44.dakikada Şafak ile karşılık verince ilk yarı 2-2 berabere sona erdi. İkinci yarıda ise aksine gol sesi çıkmadı. Gelişen ataklar sonuca yansımayınca, maç ilk yarıda kaydedilen goller sonucunda 2-2 berabere sona erdi. 5 maçlık galibiyet serisine nokta koyan Beylikbağı Karadeniz puanını 16’ya çıkartırken, Şekerpınar ise 5 puana yükseldi.
Karadeniz Şekerpınar’a takıldı

2.Küme F Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Beylikbağı Karadenizspor, ilk puanı kaybını Şekerpınar G.B. ile oynadığı maçta yaşadı:2-2. İlk yarının son maçı olan mücadele Şekerpınar Stadı’nda oynanırken, Beylikbağı Karadeniz henüz 2.dakikada Mert ile golü buldu. Hızlı başlayan maçta hakem Hakan Yasak, 5.dakikada Şekerpınar lehine penaltı verdi. Topun başına geçen Olgun Kiraz ağları gördü ve skorda eşitliği sağladı.

MAÇ İLK YARIDA BİTTİ

Güçlü rakibi karşısında kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan Hasan Hüseyin Köse’nin öğrencileri, dakikalar 30’u gösterdiğinde 2-1 öne geçti. Gol Sedat imzalıydı. Lider Beylikbağı Karadeniz bu gole 44.dakikada Şafak ile karşılık verince ilk yarı 2-2 berabere sona erdi. İkinci yarıda ise aksine gol sesi çıkmadı. Gelişen ataklar sonuca yansımayınca, maç ilk yarıda kaydedilen goller sonucunda 2-2 berabere sona erdi. 5 maçlık galibiyet serisine nokta koyan Beylikbağı Karadeniz puanını 16’ya çıkartırken, Şekerpınar ise 5 puana yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.