Karakaya son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı!

Gebze 10.03.2016 - 17:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karakaya son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı!

Önceki akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Gebzespor Taraftarlar Derneği Başkanı İmdat Karakaya, bugün toprağa verildi.

Karakaya’nın tabutu üzerine Gebzespor forması ve kaşkolü serilirken, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzesporlu teknik heyet, futbolcular ve mor-beyazlı taraftarlar son görevlerini yerine getirmek için camii avlusunu tıka basa doldurdu. Bazı taraftarlar gözyaşları tutamazken, Karakaya son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı. Karakaya’nın cenazesi Mustafapaşa Camii’ndi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Gebze Mezarlığı’nda abisi Ersin Karakaya’nın yanında toprağa verildi. ALKAN SAMSUN’DA TOPRAĞA VERİLDİ Karakaya ile birlikte hayatını kaybeden Tamer Alkan ise memleketi Samsun’da toprağa verildi. Gebze Hedef Gazetesi olarak, İmdat Karakaya ve Tamer Alkan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Önceki akşam uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Gebzespor Taraftarlar Derneği Başkanı İmdat Karakaya, bugün toprağa verildi.

Karakaya’nın tabutu üzerine Gebzespor forması ve kaşkolü serilirken, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzesporlu teknik heyet, futbolcular ve mor-beyazlı taraftarlar son görevlerini yerine getirmek için camii avlusunu tıka basa doldurdu. Bazı taraftarlar gözyaşları tutamazken, Karakaya son yolculuğuna tekbirlerle uğurlandı. Karakaya’nın cenazesi Mustafapaşa Camii’ndi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra, Gebze Mezarlığı’nda abisi Ersin Karakaya’nın yanında toprağa verildi.

ALKAN SAMSUN’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Karakaya ile birlikte hayatını kaybeden Tamer Alkan ise memleketi Samsun’da toprağa verildi. Gebze Hedef Gazetesi olarak, İmdat Karakaya ve Tamer Alkan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.