Karaköprü o hakemle çok ‘GÜÇLÜ’

Spor 15.11.2018 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaköprü o hakemle çok ‘GÜÇLÜ’

KARAKÖPRÜ-GEBZESPOR MAÇINA HATAYLI HAKEM

Merkez Hakem Kurulu, 3.Lig 1.Grup’ta Karaköprü Belediyespor ile Gebzespor arasında oynanacak olan 13.hafta mücadelesine Hatay bölgesi hakemi Mehmet Semih Güçlü’yü atadı. İlk kez bir Gebzespor maçında düdük çalacak olan Güçlü, Şanlıurfa temsilcisinin daha önce 3 maçını yönetti. 2 sezon önce BAL’da mücadele eden Karaköprü ekibinin 2 maçında düdük çalan Güçlü, bu sezon ise Şanlıurfa temsilcisinin deplasmanda Batman Petrolspor ile oynadığı maçta düdük çaldı. KARAKÖPRÜ LEHİNE 2 PENALTI VERDİ Karaköprü takımı Güçlü yönetimindeki 3 deplasman maçında da yenilmezken, Güçlü Karaköprü takımının lehine 2 kez beyaz noktayı göstermesi dikkat çekti.  Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikada Hakem Güçlü’nün yardımcılıklarını Mehmet Pekmezci ve Mehmet Saldıraner yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Abdullah Volkan Aydın görev yapacak.
KARAKÖPRÜ-GEBZESPOR MAÇINA HATAYLI HAKEM

Merkez Hakem Kurulu, 3.Lig 1.Grup’ta Karaköprü Belediyespor ile Gebzespor arasında oynanacak olan 13.hafta mücadelesine Hatay bölgesi hakemi Mehmet Semih Güçlü’yü atadı. İlk kez bir Gebzespor maçında düdük çalacak olan Güçlü, Şanlıurfa temsilcisinin daha önce 3 maçını yönetti. 2 sezon önce BAL’da mücadele eden Karaköprü ekibinin 2 maçında düdük çalan Güçlü, bu sezon ise Şanlıurfa temsilcisinin deplasmanda Batman Petrolspor ile oynadığı maçta düdük çaldı.

KARAKÖPRÜ LEHİNE 2 PENALTI VERDİ

Karaköprü takımı Güçlü yönetimindeki 3 deplasman maçında da yenilmezken, Güçlü Karaköprü takımının lehine 2 kez beyaz noktayı göstermesi dikkat çekti.  Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikada Hakem Güçlü’nün yardımcılıklarını Mehmet Pekmezci ve Mehmet Saldıraner yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Abdullah Volkan Aydın görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.