Karaman’dan Okul Müdürüne Başarı Belgesi

Darıca 04.10.2018 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaman’dan Okul Müdürüne Başarı Belgesi

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu Müdürü Caferi Tayyar Mert’e yaz tatilinde okulda yapılan çalışmalar nedeni ile başarı belgesi verdi.

Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu’nda yaz tatilinde yapılan tadilat ve temizlik çalışmaları Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından tebrik edildi. Kaymakam Karaman okula giderek okul müdürü Caferi Tayyar Mert’ten okul hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinlemeyi ihmal etmeyen Kaymakam Karaman öğrencilere derslerde eşlik etti. Karaman, okul çıkışında İŞKUR tarafından istihdam edilen güvenlik görevlisi Neşe Çelik'e dikkat ve özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederek bu güvenlik uygulamasının tüm okullarda uygulanmasının önemini vurguladı. KÜBRA AKABALI
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu Müdürü Caferi Tayyar Mert’e yaz tatilinde okulda yapılan çalışmalar nedeni ile başarı belgesi verdi.

Darıca Süreyya Yalçın Ortaokulu’nda yaz tatilinde yapılan tadilat ve temizlik çalışmaları Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tarafından tebrik edildi. Kaymakam Karaman okula giderek okul müdürü Caferi Tayyar Mert’ten okul hakkında bilgi aldı. Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinlemeyi ihmal etmeyen Kaymakam Karaman öğrencilere derslerde eşlik etti. Karaman, okul çıkışında İŞKUR tarafından istihdam edilen güvenlik görevlisi Neşe Çelik'e dikkat ve özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederek bu güvenlik uygulamasının tüm okullarda uygulanmasının önemini vurguladı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.