Karaman'dan Uluslararası Hamle

Darıca 23.06.2015 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaman'dan Uluslararası Hamle

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kırgızistan’dan gelen misafirlerini makamında ağırladı.

Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek kentinden gelen, içinde bu kentin protokolünde de olan yer alan isimleri ağırlayan Darıca Kaymakamı Ömer Kaymakam, “Kendileri ile dostluğumuz çok eski dönemlere rastlıyor. Kendileri beni daha önce görev yaptığı İzmir ve Sarıyer’de de ziyaret etmişlerdi. Geleneği bozmadılar ve Darıca’da da kendilerini ağırlama fırsatı buldum. Ayaklarına sağlık. Darıca’nın en güzel yerlerini gösterip misafirperverliğimizi göstereceğim. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile de tanıştıracağım. Şayet Bişkek’te mevcut kardeş şehir çerçevemiz içine girerse bundan memnun olurum.” dedi. Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek Kentinden gelen heyet arasında Bişkek Emniyet Müdürü de yer aldı. Ziyaret esnasında konuşan Emniyet Müdürü, Kırgızistan ile Türkiye arasında son yıllarda yoğunlaşan işbirliğine dikkati çekerken, iki ülke arasındaki yoğun işbirliği ve temaslardan bundan sonra, her iki ülke halkının da haberdar olması gerektiğinin altını çizdi. 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kırgızistan’dan gelen misafirlerini makamında ağırladı.

Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek kentinden gelen, içinde bu kentin protokolünde de olan yer alan isimleri ağırlayan Darıca Kaymakamı Ömer Kaymakam, “Kendileri ile dostluğumuz çok eski dönemlere rastlıyor. Kendileri beni daha önce görev yaptığı İzmir ve Sarıyer’de de ziyaret etmişlerdi. Geleneği bozmadılar ve Darıca’da da kendilerini ağırlama fırsatı buldum. Ayaklarına sağlık.

Darıca’nın en güzel yerlerini gösterip misafirperverliğimizi göstereceğim. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile de tanıştıracağım. Şayet Bişkek’te mevcut kardeş şehir çerçevemiz içine girerse bundan memnun olurum.” dedi.

Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek Kentinden gelen heyet arasında Bişkek Emniyet Müdürü de yer aldı. Ziyaret esnasında konuşan Emniyet Müdürü, Kırgızistan ile Türkiye arasında son yıllarda yoğunlaşan işbirliğine dikkati çekerken, iki ülke arasındaki yoğun işbirliği ve temaslardan bundan sonra, her iki ülke halkının da haberdar olması gerektiğinin altını çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.