19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARAMAN DARICA İÇİN BİR ŞANS

Darıca 21.01.2016 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARAMAN DARICA İÇİN BİR ŞANS

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan CHP’yi ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Yakup Törk; “Darıca için bir şans olan Kaymakamımız ile bölgemizin sorunlarıyla ilgili oldukça verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Değerli görüşlerini paylaşıp projelerinden bahsettiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Ömer Kahraman’ın kentimiz için olumlu düşüncelerinin olması, üretken, yapıcı, içten, samimi olması ve inandırıcılığının yanı sıra; faydalı fikirlerinin, yönlendirici, yol gösterici olması bizleri sevindirirken cesaretlendirdi.” Dedi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Yeni Kaymakamlık binası için proje hazırlandı. Kısa sürede bitirilecektir. Devletimizin saygınlığını yücelteceğiz. Kentimizin sahil kenti olmasından dolayı, Tarihi, Kültürel tanıtımın yanı sıra tatil kenti, turizm kenti haline getirilmesi için çalışmalar yapılacaktır.” dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan CHP’yi ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanı Yakup Törk; “Darıca için bir şans olan Kaymakamımız ile bölgemizin sorunlarıyla ilgili oldukça verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Değerli görüşlerini paylaşıp projelerinden bahsettiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Ömer Kahraman’ın kentimiz için olumlu düşüncelerinin olması, üretken, yapıcı, içten, samimi olması ve inandırıcılığının yanı sıra; faydalı fikirlerinin, yönlendirici, yol gösterici olması bizleri sevindirirken cesaretlendirdi.” Dedi.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, “Yeni Kaymakamlık binası için proje hazırlandı. Kısa sürede bitirilecektir. Devletimizin saygınlığını yücelteceğiz. Kentimizin sahil kenti olmasından dolayı, Tarihi, Kültürel tanıtımın yanı sıra tatil kenti, turizm kenti haline getirilmesi için çalışmalar yapılacaktır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.