19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARAMAN DARICA'YI TURLADI!

Darıca 21.01.2016 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARAMAN DARICA'YI TURLADI!

TEŞKİLATLARA ZİYARET Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve beraberindeki heyetle birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman önce Darıca MHP sonra ise Darıca CHP teşkilatlarını ziyaret ederek bilgi aldı. LABORATUAR AÇTI Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında İlçe Kurum Müdürleriyle birlikte Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda Laboratuar açılışı gerçekleştirdi. Laboratuar açılışından sonra okulun geneliyle alakalı bilgi de alan Karaman burada öğrencilerle bir araya geldi. Karaman, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu öğrencilerine bol bol nasihat veren ve ideallerini soran Karaman aldığı cevaplarla mutlu olduğunu dile getirerek buradan ayrıldı. KUR’AN KURSUNU ZİYARET ETTİ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretin son ayağı ise Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Feride Anne Kız Kuran Kursuydu. Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç’i de yanına alarak Kur’an Kursunu ziyaret eden Karaman, Feride Anne Kız Kur’an kursu hakkında bilgi alarak burada kursiyerlerle görüştü.

TEŞKİLATLARA ZİYARET

Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve beraberindeki heyetle birlikte Darıca’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Darıca Kaymakamı Ömer Karaman önce Darıca MHP sonra ise Darıca CHP teşkilatlarını ziyaret ederek bilgi aldı.

LABORATUAR AÇTI

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında İlçe Kurum Müdürleriyle birlikte Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda Laboratuar açılışı gerçekleştirdi. Laboratuar açılışından sonra okulun geneliyle alakalı bilgi de alan Karaman burada öğrencilerle bir araya geldi. Karaman, Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelerek kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu öğrencilerine bol bol nasihat veren ve ideallerini soran Karaman aldığı cevaplarla mutlu olduğunu dile getirerek buradan ayrıldı.

KUR’AN KURSUNU ZİYARET ETTİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretin son ayağı ise Darıca Kazım Karabekir Mahallesi’nde bulunan Feride Anne Kız Kuran Kursuydu. Darıca Müftüsü Muharrem Bilgiç’i de yanına alarak Kur’an Kursunu ziyaret eden Karaman, Feride Anne Kız Kur’an kursu hakkında bilgi alarak burada kursiyerlerle görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.