19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaman, Darıca’da uyuşturucuya geçit vermiyor!

Darıca 05.12.2019 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karaman, Darıca’da uyuşturucuya geçit vermiyor!

Bağımlılık ile Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kaymakam Ömer Karaman’ın başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda uyuşturucu eylem planı ile ilgili bir sunum yapıldı. Darıca’da uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler sundu. OKULLARDA FARKINDALIĞA AĞIRLIK VERİLECEK Uyuşturucu ile ilgili mücadelenin önemine dikkat çeken Kaymakam Karaman; "Darıca'da bağımlılık ve uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını azim ve kararlılık içerisinde sürdüreceğiz. Birçok kurum ve kuruluşun işbirliğiyle yürütülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Bu minvalde özellikle okullarımızda öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik farkındalık çalışmalarına ağırlık vereceğiz." dedi.

Bağımlılık ile Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Kaymakam Ömer Karaman’ın başkanlığında, ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda uyuşturucu eylem planı ile ilgili bir sunum yapıldı. Darıca’da uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yapılan çalışmalar hakkında genel bilgiler sundu.

OKULLARDA FARKINDALIĞA AĞIRLIK VERİLECEK

Uyuşturucu ile ilgili mücadelenin önemine dikkat çeken Kaymakam Karaman; "Darıca'da bağımlılık ve uyuşturucuyla mücadele çalışmalarını azim ve kararlılık içerisinde sürdüreceğiz. Birçok kurum ve kuruluşun işbirliğiyle yürütülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarını titizlikle takip ediyoruz. Bu minvalde özellikle okullarımızda öğrenci, öğretmen ve velilerimize yönelik farkındalık çalışmalarına ağırlık vereceğiz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.