Karaman Didik Didik Etti

Darıca 12.12.2018 - 23:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaman Didik Didik Etti

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman eğitim yuvaları denetlemesinde, kantinlerden, tuvaletlere, inşaatı devam eden okul yapımlarına, sınıflarda öğrencilere kadar tüm detayları yerinde inceledi.

Darıca'da göreve başladığı tarihten itibaren özellikle ilçenin eğitim atağı yapması adına çok hassas çalışmalara imza atan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bu hassasiyetini sürdürmeye devam etti. Kaymakam Karaman, Darıca'a eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların kantinlerini denetleyerek öğrencilerin sağlığına olumsuz etki yapacak tüm detaylarla ilgili incelemeler yaptı. Kantin görevlilerine talimat ve uyarılarda bulunan Kaymakam Karaman, öğrencilere karşı her türlü ürün satışında hassas olmalarını istedi. İnşaatı devam eden okullarıda denetleyen Kaymakam Karaman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karaman sınıflara da girerek öğrencilerle sohbet etti. Derslerine engel olabilecek her türlü zararlı alışkanlıklardan uzakj durmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, öğrencilere, eğitimcilere ve okul inşaatı çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diledi. Haber: Adnan Ayvaz      
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman eğitim yuvaları denetlemesinde, kantinlerden, tuvaletlere, inşaatı devam eden okul yapımlarına, sınıflarda öğrencilere kadar tüm detayları yerinde inceledi.

Darıca'da göreve başladığı tarihten itibaren özellikle ilçenin eğitim atağı yapması adına çok hassas çalışmalara imza atan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman bu hassasiyetini sürdürmeye devam etti. Kaymakam Karaman, Darıca'a eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların kantinlerini denetleyerek öğrencilerin sağlığına olumsuz etki yapacak tüm detaylarla ilgili incelemeler yaptı. Kantin görevlilerine talimat ve uyarılarda bulunan Kaymakam Karaman, öğrencilere karşı her türlü ürün satışında hassas olmalarını istedi. İnşaatı devam eden okullarıda denetleyen Kaymakam Karaman, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Karaman sınıflara da girerek öğrencilerle sohbet etti. Derslerine engel olabilecek her türlü zararlı alışkanlıklardan uzakj durmaları yönünde tavsiyelerde bulunan Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, öğrencilere, eğitimcilere ve okul inşaatı çalışanlarına başarı ve kolaylıklar diledi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.