Karamollaoğlu Kocaeli’den mesajlar verdi!

Siyaset 20.09.2020 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karamollaoğlu Kocaeli’den mesajlar verdi!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kongreye katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kocaeli İl Kongresi’ne online katılarak hayırlı oldun dileklerini iletti ve konuşma gerçekleştirdi. Saadet Partisi 7. Olağan İl Kongresi’ne koronavirüs tedbirleri sebebiyle katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kongreye online bağlanarak konuşmasını gerçekleştirdi. Temel Karamollaoğlu’nun konuşması şu şekildeydi; “Hepimiz şu hususu iyi bilmeliyiz ki Saadet Parti’miz ülkemizin tek kurtuluş reçetesidir. Bugün hem Türkiye’miz hem de yaşadığımız dünya tıkanmış durumda. Büyün insanlık alemi olarak küresel bir bunalımın içerisindeyiz. Yarım asırlık siyasi mücadele bugün daha da bir önem kazanmıştır. Bugün ülkemizi, milletimizi üzen ve endişelendiren hususlar saymakla bitmez. Hukuksuzluk adaletsizlik, liyakat, hesap verilebilirlikten uzak bir yönetim, ahlaki ve manevi çöküş ve kültürel yozlaşma, israf, rüşvet ve yolsuzluk, işsizlik, geçim sıkıntısı ve gelir dağılımında adaletsizlik, üretime dönük olmayan borca dayalı bir ekonomi, içerimizde yaşanan sorunlar... işte bu derdimize çözüm tek siyasi görüş Saadet Partimizdir. Problemlerimize çözüm üretmemizin tek çaresi çok ve yoğun çalışmaktır. Saadet Partisi bu ülkenin sorunlarına hakimdir. Yaşanabilir bir Türkiye ancak bu kadroların omuzlarında yükselecektir yani sizlerin. “SİZ DE HİÇ OLMAZSA ALLAH’TAN KORKUN” Amacımız gücün hukukunu değil, hukukun gücünü tahsil etmektir. Görevlendirmelerde liyakat çok önemli olacak. Şeffaflık ve denetlenebilirlik de önemli olacaktır. Şeffaf ve denetlenebilir olmayı devletin tüm kurullarında baki kılacağız. Devletin en üst düzeyine kadar bir denetleme mekanizmasını tam işler hale getireceğiz. Gerekse sayıştay gerekse yüksek denetleme kurumuyla işbirliği içerisinde olacağız. Bugün Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz, üreten, kalkınan ekonomik anlayışıyla çözülebilir. Dışarıya değil, içeriye bakın. Can çekişmeyen kimse kalmadı. Memuru, esnafı, işçisi, çalışanı herkes perişan. Siz de hiç olmazsa Allah’tan korkun. Şahsiyetli bir dış politikayı hedefliyoruz. Bu iktidarın yanlış politika anlayışı bölgemizde kaosun olmasına sebep oldu. Bunu değiştirebilmemiz için şahsiyetli bir dış politika anlayışını hakim kılmak olacaktır. Dış politikada şahsiyetli bir politikada yol izlemenin yolu ekonomide de güçlü olmaktan geçer. İşte ülkemizin sorunlarını bu şekilde ortaya koyup çözüm önerilerimizi de sizlere iletmek istedim. İnanıyorum ki bu ülkede, bu sebeple, ileri, gerici, sağcı, solcu yapay bir müdehaledir. Vicdanlılarla vicdansızların mücadelesidir. Bu çağrım vicdanı olan herkesedir. Hayata bakış açınız ne olursa oldun yalanabilir bir Türkiye’yi beraber inşaa edelim. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi selamlıyorum”    

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kongreye katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kocaeli İl Kongresi’ne online katılarak hayırlı oldun dileklerini iletti ve konuşma gerçekleştirdi.

Saadet Partisi 7. Olağan İl Kongresi’ne koronavirüs tedbirleri sebebiyle katılamayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kongreye online bağlanarak konuşmasını gerçekleştirdi. Temel Karamollaoğlu’nun konuşması şu şekildeydi; “Hepimiz şu hususu iyi bilmeliyiz ki Saadet Parti’miz ülkemizin tek kurtuluş reçetesidir. Bugün hem Türkiye’miz hem de yaşadığımız dünya tıkanmış durumda. Büyün insanlık alemi olarak küresel bir bunalımın içerisindeyiz. Yarım asırlık siyasi mücadele bugün daha da bir önem kazanmıştır. Bugün ülkemizi, milletimizi üzen ve endişelendiren hususlar saymakla bitmez. Hukuksuzluk adaletsizlik, liyakat, hesap verilebilirlikten uzak bir yönetim, ahlaki ve manevi çöküş ve kültürel yozlaşma, israf, rüşvet ve yolsuzluk, işsizlik, geçim sıkıntısı ve gelir dağılımında adaletsizlik, üretime dönük olmayan borca dayalı bir ekonomi, içerimizde yaşanan sorunlar... işte bu derdimize çözüm tek siyasi görüş Saadet Partimizdir. Problemlerimize çözüm üretmemizin tek çaresi çok ve yoğun çalışmaktır. Saadet Partisi bu ülkenin sorunlarına hakimdir. Yaşanabilir bir Türkiye ancak bu kadroların omuzlarında yükselecektir yani sizlerin.

“SİZ DE HİÇ OLMAZSA ALLAH’TAN KORKUN”

Amacımız gücün hukukunu değil, hukukun gücünü tahsil etmektir. Görevlendirmelerde liyakat çok önemli olacak. Şeffaflık ve denetlenebilirlik de önemli olacaktır. Şeffaf ve denetlenebilir olmayı devletin tüm kurullarında baki kılacağız. Devletin en üst düzeyine kadar bir denetleme mekanizmasını tam işler hale getireceğiz. Gerekse sayıştay gerekse yüksek denetleme kurumuyla işbirliği içerisinde olacağız. Bugün Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz, üreten, kalkınan ekonomik anlayışıyla çözülebilir. Dışarıya değil, içeriye bakın. Can çekişmeyen kimse kalmadı. Memuru, esnafı, işçisi, çalışanı herkes perişan. Siz de hiç olmazsa Allah’tan korkun. Şahsiyetli bir dış politikayı hedefliyoruz. Bu iktidarın yanlış politika anlayışı bölgemizde kaosun olmasına sebep oldu. Bunu değiştirebilmemiz için şahsiyetli bir dış politika anlayışını hakim kılmak olacaktır. Dış politikada şahsiyetli bir politikada yol izlemenin yolu ekonomide de güçlü olmaktan geçer. İşte ülkemizin sorunlarını bu şekilde ortaya koyup çözüm önerilerimizi de sizlere iletmek istedim. İnanıyorum ki bu ülkede, bu sebeple, ileri, gerici, sağcı, solcu yapay bir müdehaledir. Vicdanlılarla vicdansızların mücadelesidir. Bu çağrım vicdanı olan herkesedir. Hayata bakış açınız ne olursa oldun yalanabilir bir Türkiye’yi beraber inşaa edelim. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizi selamlıyorum”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.