Karanlıktan aydınlığa 3-0

Spor 29.01.2018 - 13:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karanlıktan aydınlığa 3-0

SELİM ÖZKAN’IN ÖĞRENCİLERİ ELEKTRİKLERİN KESİLDİĞİ MAÇTA FARKA GİTTİ

1.Küme Play-Off maçında Çerkeşlispor ile karşı karşıya gelen Kirazpınar, rakibini 3-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. 10 dakikalık elektrik kesintinin yaşandığı maçta üst tura yükselen Selim Özkan’ın öğrencileri, Çarşamba günü Uzuntarla ile Derince’de karşı karşıya gelecek. 1.Küme Play-Off’ta haftanın merakla beklenen maçında Kirazpınar güldü.  Beylikbağı Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, mücadelenin 38.dakikasında Beylikbağı Stadı enerji sisteminde yaşanan teknik bir arıza sebebiyle elektrikler kesildi. 10 dakikalık duraklamanın ardından devam eden maçta ikinci yarıya iyi başlayan taraf Kirazpınar oldu. İKİNCİ YARIDA KİRAZPINAR FIRTINASI Tuncay Dağlı’nın üst üste attığı gollerle skoru 2-0’a getiren Selim Özkan’ın öğrencileri, Çerkeşli’nin yopun baskısı karşısında dirençli bir savunma yaparak rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Çerkeşli’nin umutlarını bitiren son gol ise Barış Yıldız’dan geldi. Fişi çeken golü kaydeden Barış karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti:3-0 RAKİP UZUNTARLA Çarşamba günü Uzuntarla ile karşılaşacak olan Kirazpınarspor, bu turu geçmesi halinde Karamürsel-Hisareyn maçının galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanan taraf adını Süper Amatör Lig’e yazdıracak.
SELİM ÖZKAN’IN ÖĞRENCİLERİ ELEKTRİKLERİN KESİLDİĞİ MAÇTA FARKA GİTTİ

1.Küme Play-Off maçında Çerkeşlispor ile karşı karşıya gelen Kirazpınar, rakibini 3-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu. 10 dakikalık elektrik kesintinin yaşandığı maçta üst tura yükselen Selim Özkan’ın öğrencileri, Çarşamba günü Uzuntarla ile Derince’de karşı karşıya gelecek.

1.Küme Play-Off’ta haftanın merakla beklenen maçında Kirazpınar güldü.  Beylikbağı Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmazken, mücadelenin 38.dakikasında Beylikbağı Stadı enerji sisteminde yaşanan teknik bir arıza sebebiyle elektrikler kesildi. 10 dakikalık duraklamanın ardından devam eden maçta ikinci yarıya iyi başlayan taraf Kirazpınar oldu.

İKİNCİ YARIDA KİRAZPINAR FIRTINASI

Tuncay Dağlı’nın üst üste attığı gollerle skoru 2-0’a getiren Selim Özkan’ın öğrencileri, Çerkeşli’nin yopun baskısı karşısında dirençli bir savunma yaparak rakip forvetlere gol şansı tanımadı. Çerkeşli’nin umutlarını bitiren son gol ise Barış Yıldız’dan geldi. Fişi çeken golü kaydeden Barış karşılaşmanın skorunu tayin eden golü kaydetti:3-0

RAKİP UZUNTARLA

Çarşamba günü Uzuntarla ile karşılaşacak olan Kirazpınarspor, bu turu geçmesi halinde Karamürsel-Hisareyn maçının galibi ile final maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanan taraf adını Süper Amatör Lig’e yazdıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.