19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu “Amaç yaşanabilir bir şehir”

Kocaeli 31.10.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu “Amaç yaşanabilir bir şehir”

İl Başkanları toplantısına konuk olarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hepimizin amacı yaşanabilir bir şehir oluşumuna katkı sağlamak” diye konuştu.

Ardından basına kapalı olarak il başkanlarına kent adına yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirme yapıldı KARAOSMANOĞLU KATILDI 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları her ay bir il başkanı ev sahipliğinden bir araya gelerek kent sorunlarını görüşmek adına toplantı gerçekleştiriyor. İl başkanları toplatısının 5’incisi bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız ev sahipliğinde SEKA Park Otel’de gerçekleştirildi. Bu defa il başkanları toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılarak toplantıda MİA, Çöp Yakma Tesisi, Enerji Yakma Tesisi, yapılan ve yapılması planlanan kavşaklarla ilgili sunum yapılarak bilgilendirme yapıldı. YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ Yoğun katılımın sağlandığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, siyasi partilerin yöneticileri katıldı. MÜKEMMEL SONUÇLAR DOĞURDU Ev sahibi İl Başkanı Nihat Yıldız yaptığı konuşmada, “İl başkanları toplantılarının başladığı güden beri çok güzel sonuçlar aldık. Gerçekten mükemmel sonuçlar doğurdu. En son Cumhuriyet’imiz 93’ü yılını kutlarken hep birlikte aynı platformda olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kentimiz de yapılacak olan büyük yatırımların direk birinci yetkili kişilerden bilgi alma doğrultusunda olacağız. Büyükşehir belediyesi bugün bizimle yatırımları bazılarını paylaşacak. Maksat ülkemize ve kentimize güzel şeyler katmaksa diğerlerinin teferruat olduğunu il başkanları göstermiş oldu” ifadelerini kullandı. AMACIMIZ YAŞANABİLİR ŞEHİR Sunum öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İl başkanlarının bir araya gelmesi, siyaset sahnesinde halkımızın özlediği bir tablo olduğuna inanıyorum. Halkımız bu tabloyu özlüyor. Bu tür çalışmaların halk için değer katacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de her zaman sizlere bilgi vermek ve fikirlerinizi almak adına, önümüzü aydınlatacak daha gerçekçi kararlar yapmamıza vesile olacak. Hepimizin amacı yaşanabilir bir şehir oluşumuna katkısı sağlamak. Çorbada tuzumuz, elimiz alın terimiz ve fikrimiz olsun” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından sunum basına kapalı olarak gerçekleşti.  
İl Başkanları toplantısına konuk olarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hepimizin amacı yaşanabilir bir şehir oluşumuna katkı sağlamak” diye konuştu.

Ardından basına kapalı olarak il başkanlarına kent adına yapılacak olan projeler hakkında bilgilendirme yapıldı

KARAOSMANOĞLU KATILDI

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilimizdeki siyasi parti il başkanları her ay bir il başkanı ev sahipliğinden bir araya gelerek kent sorunlarını görüşmek adına toplantı gerçekleştiriyor. İl başkanları toplatısının 5’incisi bugün Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız ev sahipliğinde SEKA Park Otel’de gerçekleştirildi. Bu defa il başkanları toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılarak toplantıda MİA, Çöp Yakma Tesisi, Enerji Yakma Tesisi, yapılan ve yapılması planlanan kavşaklarla ilgili sunum yapılarak bilgilendirme yapıldı.

YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, siyasi partilerin yöneticileri katıldı.

MÜKEMMEL SONUÇLAR DOĞURDU

Ev sahibi İl Başkanı Nihat Yıldız yaptığı konuşmada, “İl başkanları toplantılarının başladığı güden beri çok güzel sonuçlar aldık. Gerçekten mükemmel sonuçlar doğurdu. En son Cumhuriyet’imiz 93’ü yılını kutlarken hep birlikte aynı platformda olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kentimiz de yapılacak olan büyük yatırımların direk birinci yetkili kişilerden bilgi alma doğrultusunda olacağız. Büyükşehir belediyesi bugün bizimle yatırımları bazılarını paylaşacak. Maksat ülkemize ve kentimize güzel şeyler katmaksa diğerlerinin teferruat olduğunu il başkanları göstermiş oldu” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ YAŞANABİLİR ŞEHİR

Sunum öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İl başkanlarının bir araya gelmesi, siyaset sahnesinde halkımızın özlediği bir tablo olduğuna inanıyorum. Halkımız bu tabloyu özlüyor. Bu tür çalışmaların halk için değer katacağına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de her zaman sizlere bilgi vermek ve fikirlerinizi almak adına, önümüzü aydınlatacak daha gerçekçi kararlar yapmamıza vesile olacak. Hepimizin amacı yaşanabilir bir şehir oluşumuna katkısı sağlamak. Çorbada tuzumuz, elimiz alın terimiz ve fikrimiz olsun” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu’nun ardından sunum basına kapalı olarak gerçekleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.