Karaosmanoğlu, ‘’Amatöre 11 milyon TL’lik malzeme dağıttık’’

Spor 27.10.2016 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, ‘’Amatöre 11 milyon TL’lik malzeme dağıttık’’

KASKF Yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek amatör spora katkılarından dolayı teşekkür etti

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetimini konuk etti. Ziyarette amatör sporun her dalına verdiği destek için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden KASKF Başkanı Aydın, “Bizlere ve amatör spora verdiğiniz her türlü destek için yönetim kurulu ve amatöre sevdalı herkes adına size çok teşekkür ediyoruz” dedi.   BUGÜNE KADAR 11 MİLYON MALZEME YARDIMI YAPTIK ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak spor imkânlarının gelişmesine, yaygınlaşmasına bütün gücümüzle gayret ediyoruz’’ diyerek ziyarette amatör spora her daim destek olacaklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu amaçla göreve geldiğimizden beri sporu ve sporcuları destekliyoruz. Kentimizin amatör spor dallarını önünü açıyor ve destek veriyor; daha büyük başarılara imkân sağlıyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar amatör spor kulüplerimize 11 milyon lira malzeme yardımı yaptık. Kentimizdeki 1855 amatör spor kulübüne 21 farklı branşta malzeme dağıttık. Gebze ve İzmit’te açtığımız Amatör Spor Evleri ile amatör kulüplerimizi buluşturduk. Okullara yaptığımız malzeme yardımları, inşa ettiğimiz spor salonları ile gençlerimizin hem sağlıklı bir beden yapısına kavuşmasını, hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamış olduk” diye konuştu.   ALANI MÜSAİT OKULLARA KAPALI SPOR SALONU YAPIYORUZ Ziyarette alanı müsait okullara kapalı spor salonu inşa ettiklerini ve her isteyen okula masa tenisi seti hediye verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Böylece gençlerimizin hem ruhsal, hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunuyoruz. Her ilçeye spor salonları, yarı olimpik yüzme havuzları yapıyoruz. Biliyorsunuz yüzme bütün kasları hareket ettiren, insanı geliştiren müthiş bir spordur. İnşa ettiğimiz bu havuzlarda hem sağlıklı, sportmen gençler yetiştiriyoruz, hem de geleceğin şampiyonlarının temellerini atmış oluyoruz. Köylere dahi spor aletleri koyarak, genç yaşlı bütün hemşerilerimizi spor yapmaya ve sağlıklı bir ömür sürmeye teşvik ediyoruz” dedi.   ŞAMPİYONLAR ÇIKARARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORLAR Toplam bin kilometre uzunluğunda 102 Doğa yürüyüş parkuruyla Kocaeli’ni Türkiye çapında haklı bir üne kavuşturduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulüplerimiz Kocaeli’nden dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkararak göğsümüzü kabartıyorlar. İnşa etmiş olduğumuz spor tesisleri ile şehrimizi, dünya çapında yeni başarılara imza atmaya hazırlıyoruz. Bu başarılar bizim, hepimizin! Çalışmalarımızla aynı zamanda ‘Türkiye’nin en sportmen kenti’ olduğumuz iddiamızı da tescillemiş oluyoruz. Kocaeli’nden çıkan dünya ve olimpiyat şampiyonları haklı olarak göğsümüzü kabartıyor” diyerek sözlerini tamamladı.  
KASKF Yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret ederek amatör spora katkılarından dolayı teşekkür etti

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(KASKF) Başkanı Murat Aydın ve yönetimini konuk etti. Ziyarette amatör sporun her dalına verdiği destek için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür eden KASKF Başkanı Aydın, “Bizlere ve amatör spora verdiğiniz her türlü destek için yönetim kurulu ve amatöre sevdalı herkes adına size çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BUGÜNE KADAR 11 MİLYON MALZEME YARDIMI YAPTIK

‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak spor imkânlarının gelişmesine, yaygınlaşmasına bütün gücümüzle gayret ediyoruz’’ diyerek ziyarette amatör spora her daim destek olacaklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bu amaçla göreve geldiğimizden beri sporu ve sporcuları destekliyoruz. Kentimizin amatör spor dallarını önünü açıyor ve destek veriyor; daha büyük başarılara imkân sağlıyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar amatör spor kulüplerimize 11 milyon lira malzeme yardımı yaptık. Kentimizdeki 1855 amatör spor kulübüne 21 farklı branşta malzeme dağıttık. Gebze ve İzmit’te açtığımız Amatör Spor Evleri ile amatör kulüplerimizi buluşturduk. Okullara yaptığımız malzeme yardımları, inşa ettiğimiz spor salonları ile gençlerimizin hem sağlıklı bir beden yapısına kavuşmasını, hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamış olduk” diye konuştu.

 

ALANI MÜSAİT OKULLARA KAPALI SPOR SALONU YAPIYORUZ

Ziyarette alanı müsait okullara kapalı spor salonu inşa ettiklerini ve her isteyen okula masa tenisi seti hediye verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Böylece gençlerimizin hem ruhsal, hem de fiziksel gelişimine katkıda bulunuyoruz. Her ilçeye spor salonları, yarı olimpik yüzme havuzları yapıyoruz. Biliyorsunuz yüzme bütün kasları hareket ettiren, insanı geliştiren müthiş bir spordur. İnşa ettiğimiz bu havuzlarda hem sağlıklı, sportmen gençler yetiştiriyoruz, hem de geleceğin şampiyonlarının temellerini atmış oluyoruz. Köylere dahi spor aletleri koyarak, genç yaşlı bütün hemşerilerimizi spor yapmaya ve sağlıklı bir ömür sürmeye teşvik ediyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYONLAR ÇIKARARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYORLAR

Toplam bin kilometre uzunluğunda 102 Doğa yürüyüş parkuruyla Kocaeli’ni Türkiye çapında haklı bir üne kavuşturduklarının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kulüplerimiz Kocaeli’nden dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkararak göğsümüzü kabartıyorlar. İnşa etmiş olduğumuz spor tesisleri ile şehrimizi, dünya çapında yeni başarılara imza atmaya hazırlıyoruz. Bu başarılar bizim, hepimizin! Çalışmalarımızla aynı zamanda ‘Türkiye’nin en sportmen kenti’ olduğumuz iddiamızı da tescillemiş oluyoruz. Kocaeli’nden çıkan dünya ve olimpiyat şampiyonları haklı olarak göğsümüzü kabartıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.