KARAOSMANOĞLU ANKARA'DA KOCAELİYİ ANLATTI

Kocaeli 06.09.2017 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARAOSMANOĞLU ANKARA'DA KOCAELİYİ ANLATTI

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları istişare toplantısına katıldı. Karaosmanoğlu daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’ nu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında yerel hizmetler başlığı altında birçok konu görüşüldü. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Başkanları, istişaresi gerçekleştirilen konular hakkında fikirlerini de ifade etti.   İNSANA DOKUNAN PROJELERDEN BAHSETTİ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel hizmetler noktasında vatandaşın talepleri ve belediyelerin buna dönük çalışma performanslarını değerlendirdiği bir konuşma gerçekleştirdi. Özellikle istişaresi yapılan sosyal belediyecilik ve üst yapı çalışmalarında dikkat edilmesi gereken konular üzerine görüşmeler de yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da toplantıda, gençlik, kadın, kültürel ve spor projelerinin içeren yeni yaklaşımlar konusunda belediye başkanlarına bilgi verirken, insana dokunan projelerin öneminden bahsetti.   TOPLANTIDA MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER DE HAZIR BULUNDU Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında yapılan istişare toplantısında Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de hazır bulundu. 18 büyükşehir ve 30 il belediye başkanının da hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında, yerel hizmetlerin vatandaşların daha yaşanabilir kent için önemi bir kez daha vurgulandı.   BAKAN SARIEROĞLU’NU ZİYARET ETTİ Ankara temaslarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’nu da ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni görevi nedeniyle Sarıeroğlu’na başarılar diledi. Karaosmanoğlu görüşmede, Bakan Sarıeroğlu’na Kocaeli hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.   ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL’LE BİRARAYA GELDİ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’daki temaslarını Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret ederek sürdürdü. Burada Bakanlar Kurulunda görev alan Gül’e tebriklerini ileten Karaosmanoğlu, çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin birliği, beraberliği, güçlü ve büyük olması tek hedefimizdir. Devletimizin tüm kadroları ve yerelde bizler de bu amaç uğruna çalışıyoruz. Tek gayemiz insanımızın daha huzurlu daha mutlu bir şekilde yaşamasıdır. İşte bu amaç için çalışan kıymetli Bakanlarımızı bugün ziyaret ettik. Rabbim görevlerinde her daim başarılı olmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları istişare toplantısına katıldı. Karaosmanoğlu daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’ nu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında yerel hizmetler başlığı altında birçok konu görüşüldü. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in de hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Başkanları, istişaresi gerçekleştirilen konular hakkında fikirlerini de ifade etti.

 

İNSANA DOKUNAN PROJELERDEN BAHSETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel hizmetler noktasında vatandaşın talepleri ve belediyelerin buna dönük çalışma performanslarını değerlendirdiği bir konuşma gerçekleştirdi. Özellikle istişaresi yapılan sosyal belediyecilik ve üst yapı çalışmalarında dikkat edilmesi gereken konular üzerine görüşmeler de yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da toplantıda, gençlik, kadın, kültürel ve spor projelerinin içeren yeni yaklaşımlar konusunda belediye başkanlarına bilgi verirken, insana dokunan projelerin öneminden bahsetti.

 

TOPLANTIDA MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER DE HAZIR BULUNDU

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında yapılan istişare toplantısında Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de hazır bulundu. 18 büyükşehir ve 30 il belediye başkanının da hazır bulunduğu değerlendirme toplantısında, yerel hizmetlerin vatandaşların daha yaşanabilir kent için önemi bir kez daha vurgulandı.

 

BAKAN SARIEROĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ankara temaslarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu’nu da ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni görevi nedeniyle Sarıeroğlu’na başarılar diledi. Karaosmanoğlu görüşmede, Bakan Sarıeroğlu’na Kocaeli hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

 

ADALET BAKANI ABDULHAMİT GÜL’LE BİRARAYA GELDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ankara’daki temaslarını Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü ziyaret ederek sürdürdü. Burada Bakanlar Kurulunda görev alan Gül’e tebriklerini ileten Karaosmanoğlu, çalışmalarında başarılar diledi. Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin birliği, beraberliği, güçlü ve büyük olması tek hedefimizdir. Devletimizin tüm kadroları ve yerelde bizler de bu amaç uğruna çalışıyoruz. Tek gayemiz insanımızın daha huzurlu daha mutlu bir şekilde yaşamasıdır. İşte bu amaç için çalışan kıymetli Bakanlarımızı bugün ziyaret ettik. Rabbim görevlerinde her daim başarılı olmayı nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.