Karaosmanoğlu, Belarus Başkonsolosu’nu Gebze'de ağırladı

Gebze 03.11.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, Belarus Başkonsolosu’nu Gebze'de ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic'in Gebze’deki makamında ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic'in Gebze’deki makamında ağırladı. Konuk Başkonsolos, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı ve Belarus-Türkiye İş Forumu hakkında Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. BİR ÇOK SEKTÖR BİR ARAYA GELDİ Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic, 27-28 Temmuz 2017 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te Türkiye- Belarus İş Konseyi tarafından gerçekleştirilen çalışma ziyareti hakkında bilgi verdi. Konuk Başkonsolos, bu çalışmaya bilişim, otomotiv sanayii, makine imalatı, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri üretimi, gıda sanayii, bankacılık ve finans, kimya sanayii, turizm, ulaştırma ve lojistik, ağaç işleme ve mobilya üretimi öncelikli olmak üzere birçok sektörden şirket ve kurumların temsilcileri katıldığını ifade etti. “BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZ ARASINDADIR” Türkiye-Belarus arasında gelişecek ekonomik işbirliğinin Kocaeli’ye olası katkıları ve yatırım fırsatlarını içiren bir sunumu da gerçekleştiren konuk Başkonsolos, iki ülke iş dünyasının inceleme gezileri ve muhatapları bir araya gelmesi konunda Karaosmanoğlu’ndan yardım istedi. Türkiye-Belarus arasında gelişecek ekonomiye katkı verme noktasında her türlü girişimi destekleyeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu konuda her türlü çabanın yanında olacağız. İş dünyamıza destek olmak bizim en önemli görevlerimiz arasındadır” dedi. Görüşme yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic'in Gebze’deki makamında ağırladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic'in Gebze’deki makamında ağırladı. Konuk Başkonsolos, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Belarus İş Konseyi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı ve Belarus-Türkiye İş Forumu hakkında Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

BİR ÇOK SEKTÖR BİR ARAYA GELDİ

Belarus Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Vladimir Mironovic, 27-28 Temmuz 2017 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te Türkiye- Belarus İş Konseyi tarafından gerçekleştirilen çalışma ziyareti hakkında bilgi verdi. Konuk Başkonsolos, bu çalışmaya bilişim, otomotiv sanayii, makine imalatı, tekstil ve hazır giyim, inşaat ve inşaat malzemeleri üretimi, gıda sanayii, bankacılık ve finans, kimya sanayii, turizm, ulaştırma ve lojistik, ağaç işleme ve mobilya üretimi öncelikli olmak üzere birçok sektörden şirket ve kurumların temsilcileri katıldığını ifade etti.

“BİZİM EN ÖNEMLİ GÖREVLERİMİZ ARASINDADIR”

Türkiye-Belarus arasında gelişecek ekonomik işbirliğinin Kocaeli’ye olası katkıları ve yatırım fırsatlarını içiren bir sunumu da gerçekleştiren konuk Başkonsolos, iki ülke iş dünyasının inceleme gezileri ve muhatapları bir araya gelmesi konunda Karaosmanoğlu’ndan yardım istedi. Türkiye-Belarus arasında gelişecek ekonomiye katkı verme noktasında her türlü girişimi destekleyeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu konuda her türlü çabanın yanında olacağız. İş dünyamıza destek olmak bizim en önemli görevlerimiz arasındadır” dedi. Görüşme yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.