19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu, ‘’Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum’’

Gebze 14.02.2017 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, ‘’Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum’’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konut İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konutları İlk ve Ortaokulu'nu beraberindeki heyetle ziyaret etti. Okul Müdürü Harun Özkan’ın karşıladığı ve eğitim genel düzeyi hakkında bilgi verdiği birliktelikte, öğrencilerin Karaosmanoğlu’na ilgisi de görülmeye değerdi. Karaosmanoğlu, “Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum” dedi.   “İDEALLERİMİZİ BU YAVRULARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ” Okul içi ve dışında öğrenci topluluklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Karaosmanoğlu’na, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de eşlik etti. Okulun öğretmenleriyle de bir görüşme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görülen eksiklikler konusunda bilgilerde aldı. Çözüm noktasında gerekli talimatları veren Karaosmanoğlu, “Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum. Çocuklarımıza karşı çok büyük bir sevgim var. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kalbinde; Mazlum coğrafyaların, insan onuruna yaraşır var olmanın, lider bir ülkenin, medeniyet ve medeniyetimizin sevgisi ile heyecanı olmalıdır. Geleceğe dair daha büyük beklentilerimiz var. Milletçe lider bir ülke, güçlü bir Türkiye irademiz var. 2023’ten, 2053’ten, 2071’den bahsedebiliyoruz. Bu ideallerimizi bu yavrularımızla gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.   “BİLGİ ÇAĞININ ÖNEMİNİ KAVRAMALIYIZ” Bütün işlerimiz, çocuklar ve gençlere yönelik hizmetlerimizden sonra geliyor diyen Karaosmanoğlu, hayal ettiğimiz geleceği onlar kuracak, Türkiye’yi ve dünyayı onlar yönetecek açıklamasına şu şekilde devam etti: “Medeniyetimizin, sesi, nefesi, ışığı, rehberi onlar olacak. Bütün eksiklerimize rağmen; Eğitim, kültür, sanat, kitap, edebiyat, tiyatro gibi alanlarda da yönlendirici olmalıyız. Bütün bu konularda, ülkemizin büyük mesafe aldığını hepimiz biliyoruz. Ancak bilgi çağının da önemini kavramalı, onlara bu durumu da çok iyi anlatarak öğrencilerimizi doğru yönlendirmeliyiz.” Ziyaret öğretmen, idareci ve velilerle yapılan görüş alışverişinin ardından sonra erdi.
Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konut İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Emlak Konutları İlk ve Ortaokulu'nu beraberindeki heyetle ziyaret etti. Okul Müdürü Harun Özkan’ın karşıladığı ve eğitim genel düzeyi hakkında bilgi verdiği birliktelikte, öğrencilerin Karaosmanoğlu’na ilgisi de görülmeye değerdi. Karaosmanoğlu, Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum” dedi.

 

“İDEALLERİMİZİ BU YAVRULARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Okul içi ve dışında öğrenci topluluklarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmeyen Karaosmanoğlu’na, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de eşlik etti. Okulun öğretmenleriyle de bir görüşme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, görülen eksiklikler konusunda bilgilerde aldı. Çözüm noktasında gerekli talimatları veren Karaosmanoğlu, “Ben de kendimi öğretmen olarak görüyorum. Çocuklarımıza karşı çok büyük bir sevgim var. Çocuklarımızın ve gençlerimizin kalbinde; Mazlum coğrafyaların, insan onuruna yaraşır var olmanın, lider bir ülkenin, medeniyet ve medeniyetimizin sevgisi ile heyecanı olmalıdır. Geleceğe dair daha büyük beklentilerimiz var. Milletçe lider bir ülke, güçlü bir Türkiye irademiz var. 2023’ten, 2053’ten, 2071’den bahsedebiliyoruz. Bu ideallerimizi bu yavrularımızla gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“BİLGİ ÇAĞININ ÖNEMİNİ KAVRAMALIYIZ”

Bütün işlerimiz, çocuklar ve gençlere yönelik hizmetlerimizden sonra geliyor diyen Karaosmanoğlu, hayal ettiğimiz geleceği onlar kuracak, Türkiye’yi ve dünyayı onlar yönetecek açıklamasına şu şekilde devam etti: “Medeniyetimizin, sesi, nefesi, ışığı, rehberi onlar olacak. Bütün eksiklerimize rağmen; Eğitim, kültür, sanat, kitap, edebiyat, tiyatro gibi alanlarda da yönlendirici olmalıyız. Bütün bu konularda, ülkemizin büyük mesafe aldığını hepimiz biliyoruz. Ancak bilgi çağının da önemini kavramalı, onlara bu durumu da çok iyi anlatarak öğrencilerimizi doğru yönlendirmeliyiz.” Ziyaret öğretmen, idareci ve velilerle yapılan görüş alışverişinin ardından sonra erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.