Karaosmanoğlu, Beylikdağı bölgenin akciğeri olacak

Gebze 12.06.2017 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, Beylikdağı bölgenin akciğeri olacak

Ramazan’da saha denetimlerini ihmal etmeyen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı çevre yolunun düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz’’ Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayında da saha denetimlerine ihmal etmeden çalışmalarını sürdürüyor. İftarda vatandaşlarla buluşan Karaosmanoğlu, gündüzleri de yatırımları ve sosyal projelerinin geldiği son noktaları yerinde görüyor. Gebze Beylikdağı’nda ağaçlandırma çalışmalarını nedeniyle yüz binlerce fidanın toprakla buluşmasıyla ormana dönüşecek alanın yanı sıra çevre yolunun çalışmalarını denetleyerek bilgi alan Karaosmanoğlu, “Bu projemiz hayata geçtiğinde çok güzel olacak. Her projemizde olduğu gibi bu hizmetimiz sonrası vatandaşımızdan yine dua alacağız” dedi. “VATANDAŞIMIZIN TALEP VE İSTEKLERİNE KAYITSIZ KALMIYORUZ” İSU tarafından üç adet göletin de inşa edildiği bölgede, çalışmaların tamamlanmasının ardından Beylikdağı, Gebze’nin adeta akciğerleri olacak açıklaması yapan Karaosmanoğlu, “Başta tüm işçi kardeşlerimiz olmak üzere Büyükşehir personelimiz kent genelinde hizmetlerin sürmesi için yoğun biçimde çalışıyorlar. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın talep ve isteklerine kayıtsız kalmıyoruz. Halkımızın mutluluğu için çalışmaya devam” diye konuştu. OSB’LERE TRANSİT GEÇİŞİ SAĞLAYACAK Darıca, D-100, ve Beylikbağı istikametinden gelip, Soma Maden Şehitleri caddesini kullanarak Organize Sanayi Bölgelerine giden araçların, adliye kavşağına uğramadan OSB’lere transit geçişini sağlayacak olan imar yolu için görüşlerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çevre yolumuz 2 çarpı 2 şeritli, orta refüjlü, aydınlatmalı, yaya ve bisiklet yolları olan bulvar şeklinde tasarladık. Proje kapsamında on iki bin ton alt temel malzemesi, yedi bin ton asfalt, altı bin metre bordür, tretuvar için dört yüz metre küp beton kullanılacağız” dedi.                        “BÖLGENİN GELECEKTEKİ AKCİĞERİ OLACAK” Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Beylikdağı’nda ağaçlandırma çalışmalarının önemine de değinen Karaosmanoğlu, “Yüz binlerce fidanın toprakla buluşturduğumuz bu 117 hektar alan, bölgenin gelecekteki akciğeri olacak. Ormana dönüşecek bu alan Kocaeli’nin en büyük mesire alanı da olacak” açıklaması yaptı. Çeşitli ağaçların yer aldığı Gebze Beylikdağı’nda çevre yolu da trafik yoğunluğuna çok olumlu katkı sağlayacak.

Ramazan’da saha denetimlerini ihmal etmeyen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı çevre yolunun düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Karaosmanoğlu, ‘’Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayında da saha denetimlerine ihmal etmeden çalışmalarını sürdürüyor. İftarda vatandaşlarla buluşan Karaosmanoğlu, gündüzleri de yatırımları ve sosyal projelerinin geldiği son noktaları yerinde görüyor. Gebze Beylikdağı’nda ağaçlandırma çalışmalarını nedeniyle yüz binlerce fidanın toprakla buluşmasıyla ormana dönüşecek alanın yanı sıra çevre yolunun çalışmalarını denetleyerek bilgi alan Karaosmanoğlu, “Bu projemiz hayata geçtiğinde çok güzel olacak. Her projemizde olduğu gibi bu hizmetimiz sonrası vatandaşımızdan yine dua alacağız” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN TALEP VE İSTEKLERİNE KAYITSIZ KALMIYORUZ”

İSU tarafından üç adet göletin de inşa edildiği bölgede, çalışmaların tamamlanmasının ardından Beylikdağı, Gebze’nin adeta akciğerleri olacak açıklaması yapan Karaosmanoğlu, “Başta tüm işçi kardeşlerimiz olmak üzere Büyükşehir personelimiz kent genelinde hizmetlerin sürmesi için yoğun biçimde çalışıyorlar. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Vatandaşımızın talep ve isteklerine kayıtsız kalmıyoruz. Halkımızın mutluluğu için çalışmaya devam” diye konuştu.

OSB’LERE TRANSİT GEÇİŞİ SAĞLAYACAK

Darıca, D-100, ve Beylikbağı istikametinden gelip, Soma Maden Şehitleri caddesini kullanarak Organize Sanayi Bölgelerine giden araçların, adliye kavşağına uğramadan OSB’lere transit geçişini sağlayacak olan imar yolu için görüşlerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Çevre yolumuz 2 çarpı 2 şeritli, orta refüjlü, aydınlatmalı, yaya ve bisiklet yolları olan bulvar şeklinde tasarladık. Proje kapsamında on iki bin ton alt temel malzemesi, yedi bin ton asfalt, altı bin metre bordür, tretuvar için dört yüz metre küp beton kullanılacağız” dedi.                       

“BÖLGENİN GELECEKTEKİ AKCİĞERİ OLACAK”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze Beylikdağı’nda ağaçlandırma çalışmalarının önemine de değinen Karaosmanoğlu, “Yüz binlerce fidanın toprakla buluşturduğumuz bu 117 hektar alan, bölgenin gelecekteki akciğeri olacak. Ormana dönüşecek bu alan Kocaeli’nin en büyük mesire alanı da olacak” açıklaması yaptı. Çeşitli ağaçların yer aldığı Gebze Beylikdağı’nda çevre yolu da trafik yoğunluğuna çok olumlu katkı sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.