Karaosmanoğlu, Dadaşları konuk etti

Kocaeli 23.12.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karaosmanoğlu, Dadaşları konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetimini makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimini makamında konuk etti. Bugün pek çok renk ve desenin iç içe geçtiği bir ebru güzelliğinde adeta bir sanat eseri durumunda olan Kocaeli’nin kardeşlik hukukuna dikkat eden bir kent olduğunu ziyarette özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu güzel şehrin güzel mensuplarından biri de Erzurumlu hemşerilerimizdir. Erzurumlu Kocaelililer olarak, şehrimizin önemli dinamiklerinden birisiniz” dedi. “SOSYAL DOKUSUNDA KENDİSİNİ HİSSETTİRİYOR, GÜVEN VERİYOR” Kocaeli’ndeki Erzurumlu hemşerilerimizin hepsi de şehrin ekonomisine, toplumsal yaşamına, kültürüne, sanatına, edebiyatına çok büyük katkılarda bulunuyorlar açıklaması da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Başkanlık yıllarım boyunca buna yakından şahit oldum. Doktorlar, mühendisler, siyasetçiler, sanatçılar ve meslek erbapları yetiştirdiniz. Bu şehre kesintisiz katkınız herkese örnek oluyor. Erzurumlu hemşerilerimiz, kente ayrı bir tat ve yaşam aşkı veriyorlar. Dadaşların o dillere destan mertliği, yiğitliği, yardımseverliği kentimiz sosyal dokusunda kendisini htiriyor, güven veriyor” şeklinde konuştu. “KOCAELİ ÇOK DAHA İLERİYE TAŞINACAKTIR” Erzurumluların Kocaeli’ne renk ve dinamizm kattığını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Erzurum belki yol olarak çok uzak. Kışı ve soğuğu meşhur; ama kalben çok sıcak ve çok yakın bir şehir. Ve bu güzel şehrimiz varlığınızla, sesinizle, emeğinizle, türkülerinizle, yemeklerinizle daha da güzel olmaya devam ediyor. Hep birlikte el ele verip ülkemizde ve kentimizde istikrar sürdükçe, adalet ve gelişim devam ettikçe Kocaeli çok daha ileriye taşınacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. 
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu yönetimini makamında konuk etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimini makamında konuk etti. Bugün pek çok renk ve desenin iç içe geçtiği bir ebru güzelliğinde adeta bir sanat eseri durumunda olan Kocaeli’nin kardeşlik hukukuna dikkat eden bir kent olduğunu ziyarette özellikle vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu güzel şehrin güzel mensuplarından biri de Erzurumlu hemşerilerimizdir. Erzurumlu Kocaelililer olarak, şehrimizin önemli dinamiklerinden birisiniz” dedi.

“SOSYAL DOKUSUNDA KENDİSİNİ HİSSETTİRİYOR, GÜVEN VERİYOR”
Kocaeli’ndeki Erzurumlu hemşerilerimizin hepsi de şehrin ekonomisine, toplumsal yaşamına, kültürüne, sanatına, edebiyatına
çok büyük katkılarda bulunuyorlar açıklaması da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Başkanlık yıllarım boyunca buna yakından şahit oldum. Doktorlar, mühendisler, siyasetçiler, sanatçılar ve meslek erbapları yetiştirdiniz. Bu şehre kesintisiz katkınız herkese örnek oluyor. Erzurumlu hemşerilerimiz, kente ayrı bir tat ve yaşam aşkı veriyorlar. Dadaşların o dillere destan mertliği, yiğitliği, yardımseverliği kentimiz sosyal dokusunda kendisini htiriyor, güven veriyor” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ ÇOK DAHA İLERİYE TAŞINACAKTIR”

Erzurumluların Kocaeli’ne renk ve dinamizm kattığını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Erzurum belki yol olarak çok uzak. Kışı ve soğuğu meşhur; ama kalben çok sıcak ve çok yakın bir şehir. Ve bu güzel şehrimiz varlığınızla, sesinizle, emeğinizle, türkülerinizle, yemeklerinizle daha da güzel olmaya devam ediyor. Hep birlikte el ele verip ülkemizde ve kentimizde istikrar sürdükçe, adalet ve gelişim devam ettikçe Kocaeli çok daha ileriye taşınacaktır” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.