19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu, Darıca’da okul ziyaretleri yaptı

Darıca 16.05.2017 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, Darıca’da okul ziyaretleri yaptı

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulunu ziyaret etti.

      Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürleri Rufet Hallaç ve Pınar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesi kapsamında spor salonlarının açılışları da gerçekleştirildi. Sınıfları gezen ve öğrencilerle bir araya da gelen Başkan Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip Okulu’ndaki mescidin de açılışını gerçekleştirdi.   OKULLARIN ATIL DURUMUNDA Kİ SALONLARI KULLANILIYOR “Spor İçin Harekete Geç” gibi kadınlara yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra yeni projeler üretme noktasında önemli adımlar atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesiyle hanımların spor yapmasına olanak sağlıyor. Gebze’nin pilot ilçe seçilmesinin ardından Kocaeli’nin tüm ilçelerine yayılan projenin Darıca ayağında da önemli adımlar atılmaya başlandı. Bu kapsamda Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulu’nun ziyaretinde annelerin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açan “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi için okulların atıl durumdaki salonları da kullanıyor.   “HEPİMİZİN GÖREVİDİR, ÖDEVİDİR” Obezite ile mücadelede önemli bir proje olarak kamuoyunun da yakından takip ettiği “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesinin önemli ayaklarından birisi olan Darıca’daki salon açılışlarında düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Annelerimizi harekete geçiriyoruz. Çünkü çocuklar duyduğunu değil, gördüğünü yapar. Gelecek nesillerin sağlıklı olabilmesi annelerimizin elindedir. Sizlerin de okullarınızda projenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için elinizden geleni yapacağınızdan şüphemiz yoktur. Bu hepimizin görevidir, ödevidir” ifadelerini sarf etti. Okul ziyaretlerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti.
Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulunu ziyaret etti.

 

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürleri Rufet Hallaç ve Pınar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesi kapsamında spor salonlarının açılışları da gerçekleştirildi. Sınıfları gezen ve öğrencilerle bir araya da gelen Başkan Karaosmanoğlu, Darıca İmam Hatip Okulu’ndaki mescidin de açılışını gerçekleştirdi.

 

OKULLARIN ATIL DURUMUNDA Kİ SALONLARI KULLANILIYOR

“Spor İçin Harekete Geç” gibi kadınlara yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra yeni projeler üretme noktasında önemli adımlar atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesiyle hanımların spor yapmasına olanak sağlıyor. Gebze’nin pilot ilçe seçilmesinin ardından Kocaeli’nin tüm ilçelerine yayılan projenin Darıca ayağında da önemli adımlar atılmaya başlandı. Bu kapsamda Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu ve Darıca İmam Hatip Okulu’nun ziyaretinde annelerin ve ailelerinin yaşamında olumlu değişimlere yol açan “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi için okulların atıl durumdaki salonları da kullanıyor.

 

“HEPİMİZİN GÖREVİDİR, ÖDEVİDİR”

Obezite ile mücadelede önemli bir proje olarak kamuoyunun da yakından takip ettiği “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesinin önemli ayaklarından birisi olan Darıca’daki salon açılışlarında düşüncelerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Annelerimizi harekete geçiriyoruz. Çünkü çocuklar duyduğunu değil, gördüğünü yapar. Gelecek nesillerin sağlıklı olabilmesi annelerimizin elindedir. Sizlerin de okullarınızda projenin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için elinizden geleni yapacağınızdan şüphemiz yoktur. Bu hepimizin görevidir, ödevidir” ifadelerini sarf etti. Okul ziyaretlerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.