Karaosmanoğlu, Dilovası’nın balıkçılarını ziyaret etti

Dilovası 30.12.2016 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, Dilovası’nın balıkçılarını ziyaret etti

Başkan Karaosmanoğlu, kalkınma ve gelişmenin toplumun tüm kesimleriyle olabileceğini bir kez daha Dilovası Balıkçılar Derneği’ni ziyaretinde ifade etti.

    Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentte vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak adımları atmaya devam ederken bunu da kurduğu istişare mekanizmasıyla gerçekleştiriyor. Kocaeli’nin yükselen değeri Dilovası’nda Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol ve üyeleriyle buluşan Başkan Karaosmanoğlu, “Dilovası’nda yaşayan kardeşlerimize hizmet ederken mavi ile yeşili birleştirmek, bize büyük keyif veriyor. Birçok projemizde vatandaşımızın gülümsemesini görmek bizi mutlu ediyor” dedi.    DİLOVASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ D-100 Karayolu üzerinde daha önce hemzemin kavşak olarak hizmet veren Eynerce Kavşağı yapımı, Tavşancıl Sahili, kültür merkezi, mesire alanları, alt yapı ve üst yapı, Yeşil Vadi ve diğer birçok hizmetler için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Dilovası Balıkçılar Derneği üyeleri ile tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, “İlçemizde ki hizmetleri birer birer gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu yatırımlar ile bölgedeki yoğun sanayisi de göz önüne alındığında yaşam standardını yükseltirken, daha fazlası içinde canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nda kesintisiz ulaşımla trafik güvenliği sağlarken, halkımızın sosyal alanlarda ailelerin zamanlarını güzel değerlendirmesi için de proje ürettik” açıklamasını yaptı.   TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’un da hazır bulunduğu birliktelikte, Balıkçılar Derneği’nin ikram ettiği balıkların yenmesinin ardından, ilçe hakkında gelen talep ve önerileri dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra bunlara da tek tek cevap verdi. Birliktelik, Türkiye'nin mega projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü’nün manzarasında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Başkan Karaosmanoğlu, kalkınma ve gelişmenin toplumun tüm kesimleriyle olabileceğini bir kez daha Dilovası Balıkçılar Derneği’ni ziyaretinde ifade etti.

 

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentte vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak adımları atmaya devam ederken bunu da kurduğu istişare mekanizmasıyla gerçekleştiriyor. Kocaeli’nin yükselen değeri Dilovası’nda Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol ve üyeleriyle buluşan Başkan Karaosmanoğlu, “Dilovası’nda yaşayan kardeşlerimize hizmet ederken mavi ile yeşili birleştirmek, bize büyük keyif veriyor. Birçok projemizde vatandaşımızın gülümsemesini görmek bizi mutlu ediyor” dedi. 

 

DİLOVASI İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

D-100 Karayolu üzerinde daha önce hemzemin kavşak olarak hizmet veren Eynerce Kavşağı yapımı, Tavşancıl Sahili, kültür merkezi, mesire alanları, alt yapı ve üst yapı, Yeşil Vadi ve diğer birçok hizmetler için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür eden Dilovası Balıkçılar Derneği üyeleri ile tek tek ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, “İlçemizde ki hizmetleri birer birer gerçekleştirmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu yatırımlar ile bölgedeki yoğun sanayisi de göz önüne alındığında yaşam standardını yükseltirken, daha fazlası içinde canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nda kesintisiz ulaşımla trafik güvenliği sağlarken, halkımızın sosyal alanlarda ailelerin zamanlarını güzel değerlendirmesi için de proje ürettik” açıklamasını yaptı.

 

TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’un da hazır bulunduğu birliktelikte, Balıkçılar Derneği’nin ikram ettiği balıkların yenmesinin ardından, ilçe hakkında gelen talep ve önerileri dinleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, daha sonra bunlara da tek tek cevap verdi. Birliktelik, Türkiye'nin mega projelerinden biri olan Osmangazi Köprüsü’nün manzarasında çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.