19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu Gebze Basınıyla Buluştu

Gebze 30.03.2017 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu Gebze Basınıyla Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Eskihisar Old Castle Otle’de Gebze Bölgesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Ak Parti İlçe başkanı Osman Akbulut’te yerlerini aldı. GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasında, ülkenin daha büyük sıçramalar yapması, daha güçlü hale dönüşmesi için Başkanlık sistemine geçiş yapılaması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Şimdi burada sizlere tek tek 18 maddenin açıklamasını yapacak değilim. Basın mensuplarımız zaten bu konuda bilgi sahibi. Ancak gençler konusunda muhalefete özellikle Kılıçdaroğlu’na sormak isterim. Neden bu gençlerden bu kadar çekiniyorsun? Fatih Sultan Mehmet tahta çıktığında 14 yaşındaydı. O dönemin sistemi içinde bir imparatorluk yönetiminin başında yer aldı. Karanlık bir çağı kapatıp yepyeni bir çağ açtığında, İstanbul’u feth ettiğinde ise 21 yaşındaydı. Gençlerimize güveneceğiz. Gençleri olmayan gençleri sağlıklı yetişmeyen ülkelerin geleceğide olmaz.”dedi. DARICA ASKERİ ALANLA İLGİLİ PROJELER Konuşmasının sonunda Old Castle Otel’e gelen basın mensuplarının sorularını da cevaplayan belediye Başkanı Karaosmanoğlu Darıca Askeri Alanı hakkında da bilgi verdi. Karaosmanoğlu, “Milli Savunma Bakanımızın sayesinde bu alan belediyemize devredilmiştir. İçinde zaten çok sayıda zeytin ağacı var. Projemiz doğrultusunda bu doğal halini bozmak istemiyoruz. Kente yakın bölümlerini spor ve eğitim alanı olarak düzenleyeceğiz. Diğer alanlar halkın kullanımında ki yeşil alanlar olarak düzenlenecek.”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Eskihisar Old Castle Otle’de Gebze Bölgesi basın mensupları ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Ak Parti İlçe başkanı Osman Akbulut’te yerlerini aldı.

GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ

16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasında, ülkenin daha büyük sıçramalar yapması, daha güçlü hale dönüşmesi için Başkanlık sistemine geçiş yapılaması gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Şimdi burada sizlere tek tek 18 maddenin açıklamasını yapacak değilim. Basın mensuplarımız zaten bu konuda bilgi sahibi. Ancak gençler konusunda muhalefete özellikle Kılıçdaroğlu’na sormak isterim. Neden bu gençlerden bu kadar çekiniyorsun? Fatih Sultan Mehmet tahta çıktığında 14 yaşındaydı. O dönemin sistemi içinde bir imparatorluk yönetiminin başında yer aldı. Karanlık bir çağı kapatıp yepyeni bir çağ açtığında, İstanbul’u feth ettiğinde ise 21 yaşındaydı. Gençlerimize güveneceğiz. Gençleri olmayan gençleri sağlıklı yetişmeyen ülkelerin geleceğide olmaz.”dedi.

DARICA ASKERİ ALANLA İLGİLİ PROJELER

Konuşmasının sonunda Old Castle Otel’e gelen basın mensuplarının sorularını da cevaplayan belediye Başkanı Karaosmanoğlu Darıca Askeri Alanı hakkında da bilgi verdi. Karaosmanoğlu, “Milli Savunma Bakanımızın sayesinde bu alan belediyemize devredilmiştir. İçinde zaten çok sayıda zeytin ağacı var. Projemiz doğrultusunda bu doğal halini bozmak istemiyoruz. Kente yakın bölümlerini spor ve eğitim alanı olarak düzenleyeceğiz. Diğer alanlar halkın kullanımında ki yeşil alanlar olarak düzenlenecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.