Karaosmanoğlu Gebze'ye büyük müjdeyi verdi

Gebze 10.03.2016 - 15:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu Gebze'ye büyük müjdeyi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Gebze'ye metro müjdesi

Başkan Karaosmanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katıldığı Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) yönetim merkezi açılış töreninde Gebze'ye metro müjdesini verdi  2018’de Gebze’de Metro’nun temellerini atmayı planladıklarını açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “İstanbul metrosuyla bağlantılı Metro sisteminin temellerini atacağız. Ulaşımda ilk adım olarak 240 otobüs aldık. Organize Sanayi Bölgelerimize servisler koyduk. Ulaşımı daha iyileştireceğiz. Çünkü bu durum üretimimizi etkileyen önemli faktördür'dedi Organize sanayi bölgelerimizde su sorunu olmadığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Derelerimizin temiz olması lazım. Sizlerle beraber yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bir taraftan üretirken diğer taraftan çevremizi koruyacağız. Bizim üretim merkezlerimiz Avrupalılardan daha güzel. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Çevreyi kirletmeden üreteceğiz ve hava, su ve toprağımızı koruyacağız. Gebze ve diğer sanayi bölgelerimizde dünyaya örnek çalışmalar yapıyoruz. Sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dertleri bizim dertlerimizdir. Organize sanayi bölgelerimizde ulaşım problemlerine çözüm buluyoruz. Beraber mükemmel işler yaptık. Ben bundan heyecan duyuyorum. Bize güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Varlıklı ve gelişmiş bir ülkeye sizler aracılığıyla ulaşacağız” şeklinde konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Gebze'ye metro müjdesi

Başkan Karaosmanoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katıldığı Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) yönetim merkezi açılış töreninde Gebze'ye metro müjdesini verdi 

2018’de Gebze’de Metro’nun temellerini atmayı planladıklarını açıklayan Başkan Karaosmanoğlu, “İstanbul metrosuyla bağlantılı Metro sisteminin temellerini atacağız. Ulaşımda ilk adım olarak 240 otobüs aldık. Organize Sanayi Bölgelerimize servisler koyduk. Ulaşımı daha iyileştireceğiz. Çünkü bu durum üretimimizi etkileyen önemli faktördür'dedi

Organize sanayi bölgelerimizde su sorunu olmadığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Derelerimizin temiz olması lazım. Sizlerle beraber yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bir taraftan üretirken diğer taraftan çevremizi koruyacağız. Bizim üretim merkezlerimiz Avrupalılardan daha güzel. Eksikliklerimizi tamamlayacağız. Çevreyi kirletmeden üreteceğiz ve hava, su ve toprağımızı koruyacağız. Gebze ve diğer sanayi bölgelerimizde dünyaya örnek çalışmalar yapıyoruz. Sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlerin dertleri bizim dertlerimizdir. Organize sanayi bölgelerimizde ulaşım problemlerine çözüm buluyoruz. Beraber mükemmel işler yaptık. Ben bundan heyecan duyuyorum. Bize güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Varlıklı ve gelişmiş bir ülkeye sizler aracılığıyla ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.