Karaosmanoğlu, Hasköy ve Küçük Sanayi sitelerinin temsilcilerini ağırladı

Gebze 23.10.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, Hasköy ve Küçük Sanayi sitelerinin temsilcilerini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Hasköy ve Küçük Sanayi Sitelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Hasköy ve Küçük Sanayi Sitesi yönetimleriyle bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı toplantıda, iki sanayi sitesinin mevcut ihtiyaçlarına dönük neler yapılabileceği gözden geçirildi.    İSTİHDAM VE ÜRETİMDE BÜYÜK ÖNEME SAHİP Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bektaş, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş ve beraberinde ki heyetle görüşmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulusal ve uluslararası alanda Kobilerin ve sanayi sitelerimizin istihdam ile üretim noktasında çok fazla önemi var. Yerel yönetimler olarak bu noktada bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.  

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Hasköy ve Küçük Sanayi Sitelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Hasköy ve Küçük Sanayi Sitesi yönetimleriyle bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in de katıldığı toplantıda, iki sanayi sitesinin mevcut ihtiyaçlarına dönük neler yapılabileceği gözden geçirildi. 
 
İSTİHDAM VE ÜRETİMDE BÜYÜK ÖNEME SAHİP

Gebze Hasköy Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bektaş, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş ve beraberinde ki heyetle görüşmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulusal ve uluslararası alanda Kobilerin ve sanayi sitelerimizin istihdam ile üretim noktasında çok fazla önemi var. Yerel yönetimler olarak bu noktada bizlerde üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.