19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu Kütahya’lı konuklarını Gebze'de ağırladı

Gebze 14.02.2017 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu Kütahya’lı konuklarını Gebze'de ağırladı

  Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Esnaf Odası Başkanı Abdullah Ünal, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Kaymak, Ziraat Odası Başkanı Sami Yüksel ve beraberinde ki heyeti Gebze çalışma ofisinde konuk etti. Emet ilçesinin potansiyeli ve sanayi alanında ki gelişmeleri Başkan Karaosmanoğlu’na aktaran misafir heyet, ticaret odalarıyla ilişki kurduklarını da ziyarette ifade ettiler.   BÜYÜKŞEHİR YASASININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve beraberinde ki heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin ve şehirlerinin kalkınması için Büyükşehir Yasasının önemine vurgu yaptı. Şehirlerin tek elden yapılandırılmasında bu düzenlemenin gereğini bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşın günlük işlerini ilçelerimiz yapıyor. Büyük hizmetleri de Büyükşehir Belediyesi yapmaktadır. Böylelikle vatandaşımız etkin bir hizmet alıyor” dedi. Görüşme karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımının yapılmasından sona erdi.  

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kütahya’nın Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Esnaf Odası Başkanı Abdullah Ünal, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Kaymak, Ziraat Odası Başkanı Sami Yüksel ve beraberinde ki heyeti Gebze çalışma ofisinde konuk etti. Emet ilçesinin potansiyeli ve sanayi alanında ki gelişmeleri Başkan Karaosmanoğlu’na aktaran misafir heyet, ticaret odalarıyla ilişki kurduklarını da ziyarette ifade ettiler.

 

BÜYÜKŞEHİR YASASININ ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve beraberinde ki heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye’nin ve şehirlerinin kalkınması için Büyükşehir Yasasının önemine vurgu yaptı. Şehirlerin tek elden yapılandırılmasında bu düzenlemenin gereğini bir kez daha vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatandaşın günlük işlerini ilçelerimiz yapıyor. Büyük hizmetleri de Büyükşehir Belediyesi yapmaktadır. Böylelikle vatandaşımız etkin bir hizmet alıyor” dedi. Görüşme karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımının yapılmasından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.