19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu, Mevlana KO-MEK kursuna konuk oldu

Gebze 09.11.2016 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, Mevlana KO-MEK kursuna konuk oldu

Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Mevlana Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1660 kursiyerin eğitim aldığı KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan’ın da eşlik ettiği birlikteliklerde Başkan Karaosmanoğlu, kursiyerle yakından ilgilendi.   USTA ÖĞRETİCİLERDEN DERSLER HAKKINDA BİLGİ ALDI Başkan Karaosmanoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet veren KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi’ni ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tüm sınıfları gezen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalar ve eğitimler hakkında kurs merkezi sorumlularından bilgi aldı. Kursiyerlerle zaman zaman sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK merkezlerinin eğitim noktasında önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirtti. Ziyaret boyunca kursiyerlerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, zaman zaman usta öğreticilerden dersler hakkında bilgi aldı.
Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK Mevlana Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 1660 kursiyerin eğitim aldığı KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Raşit Fidan’ın da eşlik ettiği birlikteliklerde Başkan Karaosmanoğlu, kursiyerle yakından ilgilendi.

 

USTA ÖĞRETİCİLERDEN DERSLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Başkan Karaosmanoğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla halka hizmet veren KO-MEK Mevlana Kurs Merkezi’ni ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tüm sınıfları gezen Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalar ve eğitimler hakkında kurs merkezi sorumlularından bilgi aldı. Kursiyerlerle zaman zaman sohbet ederek isteklerini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, KO-MEK merkezlerinin eğitim noktasında önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirtti. Ziyaret boyunca kursiyerlerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, zaman zaman usta öğreticilerden dersler hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.