19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu, “Mücadelemiz ve hizmetimiz devam edecek”

Darıca 05.03.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, “Mücadelemiz ve hizmetimiz devam edecek”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca Nene Hatun mahalle temsilciliğini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz aylarda korkakça yapılan saldırı sonucu kullanılamaz hale gelen AK Parti Darıca Nene Hatun Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Saldırı sonrası kullanılamaz hale gelen ancak kısa zamanda yeniden tefrişatı düzenlenen teşkilata gelerek duygularını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle bir kez daha geçmiş olsun. Mücadelemizi elbette çekemeyenler olacak. Bizler kimseye düşman değiliz. Çok çirkin olan bu saldırıda, hiçbir vatandaşımızın ve teşkilat üyemizin burnunun dahi kanamaması bizlerin açısından en sevindirici durumdur” dedi. “MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR” Mahalle Teşkilatı Başkanı Yener Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da hazır bulunduğu birliktelikte saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda yakalanmasını da dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  “Meyve veren ağaç taşlanır. Korkakça ve adice bir eylem yapılmıştı. Teşkilatımız daha da güzelini yaptı. Mücadeleye ve hizmete devam edeceğiz. Bakın ülkemizin güneydoğusunda yapılmak istenen oyunu gerek güvenlik güçlerimiz gerekse halkımız izin vermiyor. AK Parti olarak sevgi ve huzurdan yanayız. Partimizin kültüründe farklı görüşlere saygı vardır. Saygı gösterdiklerimiz bizlere de saygı göstermelidir. Teşkilat olarak insanımıza her zamankinden daha yakın olacağız. Siyasetimizi insanımıza değer vererek yapıyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca Nene Hatun mahalle temsilciliğini ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz aylarda korkakça yapılan saldırı sonucu kullanılamaz hale gelen AK Parti Darıca Nene Hatun Mahalle Temsilciliğini ziyaret ederek, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Saldırı sonrası kullanılamaz hale gelen ancak kısa zamanda yeniden tefrişatı düzenlenen teşkilata gelerek duygularını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öncelikle bir kez daha geçmiş olsun. Mücadelemizi elbette çekemeyenler olacak. Bizler kimseye düşman değiliz. Çok çirkin olan bu saldırıda, hiçbir vatandaşımızın ve teşkilat üyemizin burnunun dahi kanamaması bizlerin açısından en sevindirici durumdur” dedi.

“MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR”

Mahalle Teşkilatı Başkanı Yener Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da hazır bulunduğu birliktelikte saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda yakalanmasını da dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,  “Meyve veren ağaç taşlanır. Korkakça ve adice bir eylem yapılmıştı. Teşkilatımız daha da güzelini yaptı. Mücadeleye ve hizmete devam edeceğiz. Bakın ülkemizin güneydoğusunda yapılmak istenen oyunu gerek güvenlik güçlerimiz gerekse halkımız izin vermiyor. AK Parti olarak sevgi ve huzurdan yanayız. Partimizin kültüründe farklı görüşlere saygı vardır. Saygı gösterdiklerimiz bizlere de saygı göstermelidir. Teşkilat olarak insanımıza her zamankinden daha yakın olacağız. Siyasetimizi insanımıza değer vererek yapıyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.