19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARAOSMANOĞLU'NDAN AK ÇAYIROVA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çayırova 27.04.2017 - 19:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARAOSMANOĞLU'NDAN AK ÇAYIROVA'YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Çayırova İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Karaosmanoğlu ziyarette 2019 yerel seçimlerinde aday olup olmaması konusunda açıklama yaparak, adaylık konusunda bir endişem yok. Aday gösterilirsem kazanmak için çalışacağım. Aday olmazsam da aday olan kişi ile çalışırım” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçe başkanı Zafer Kılıç, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de yaptığı konuşmada, “Kadın kollarını referandumdaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çayırova’da yüzde 60 oy aldık.” dedi. BENCİLLİK YAPMAYIN Ziyarette son olarak ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaparak, “Referandumda 100 yıllık sistemi geride bıraktık. Bundan sonraki sürecimiz kolay değil. Bundan dolayı çok daha çalışmalıyız. Bu sistem hepimizin hayrına olacak. Yeni sistemde kısa sürede işlemler yerine gelip icraatlar yapılacak. Ülkenin önünü açacak kararları çok daha hızlı alacağız. Güçlü ve kuvvetli olmak zorundayız. Bu zalimlerin eline iktidar geçerse işimiz harap. Birbirimizi itmeyeceğiz, bencillik yapmayacağız. TELEFONUM HER DAİM AÇIK, BİR İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA ARAMAKTAN ÇEKİNMEYİN Bu süreçte başta ilçe başkanı ve tüm kademeye teşekkür ediyorum. Kocaeli’nde yüzde 57 aldık. Milletimiz teveccüh etti. Siyaset zor kadının siyaset yapması daha zordur. Çayırova’nın eski halinde Şekerpınar’da su yoktu. Şimdi su problemimiz yok. Çevrenizde ne tür eksiklikler varsa bizlere bildirin. Hanım kardeşlerimizi spor yaptırmak için okulların içinde spor yaptırıyoruz. Toplumun sağlık yönünden her geçen gün daha çok bozuluyor. Saatlerce dizi ve ahlaksız programları izliyor. Canımız sıkıldığı o anda spora gidip spor yapalım. ENDİŞEM YOK En önemli seçim 2019 yılının Mart ayında olacak. Yerel seçimlerde aday kim olur onu genel merkez karar verir. Benim endişem yok. Aday olursak kazanmak için çalışacağız. Aday olmazsam da aday olacak kişi ile çalışacağız. Partim bana görev verirse onu yaparım. MHP tabanını, Saadet tabanını gücendirmeyeceğiz. Sen hayır dedin falan demeyeceğiz. Bizlerin herkesi kucaklaması lazım. Bunu sakın unutmayın. 2019 yılına hazırlanalım. Çayırova’daki potansiyelimiz yüzde 70’in üzerindedir. Yüzde 70’in altında isek eksiği kendimizde arayacağız. Çayırova’da tüm ana caddeleri bitirdik.” diye konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Çayırova İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu. Karaosmanoğlu ziyarette 2019 yerel seçimlerinde aday olup olmaması konusunda açıklama yaparak, adaylık konusunda bir endişem yok. Aday gösterilirsem kazanmak için çalışacağım. Aday olmazsam da aday olan kişi ile çalışırım” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçe başkanı Zafer Kılıç, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci de yaptığı konuşmada, “Kadın kollarını referandumdaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çayırova’da yüzde 60 oy aldık.” dedi.

BENCİLLİK YAPMAYIN

Ziyarette son olarak ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaparak, “Referandumda 100 yıllık sistemi geride bıraktık. Bundan sonraki sürecimiz kolay değil. Bundan dolayı çok daha çalışmalıyız. Bu sistem hepimizin hayrına olacak. Yeni sistemde kısa sürede işlemler yerine gelip icraatlar yapılacak. Ülkenin önünü açacak kararları çok daha hızlı alacağız. Güçlü ve kuvvetli olmak zorundayız. Bu zalimlerin eline iktidar geçerse işimiz harap. Birbirimizi itmeyeceğiz, bencillik yapmayacağız.

TELEFONUM HER DAİM AÇIK, BİR İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA ARAMAKTAN ÇEKİNMEYİN

Bu süreçte başta ilçe başkanı ve tüm kademeye teşekkür ediyorum. Kocaeli’nde yüzde 57 aldık. Milletimiz teveccüh etti. Siyaset zor kadının siyaset yapması daha zordur. Çayırova’nın eski halinde Şekerpınar’da su yoktu. Şimdi su problemimiz yok. Çevrenizde ne tür eksiklikler varsa bizlere bildirin. Hanım kardeşlerimizi spor yaptırmak için okulların içinde spor yaptırıyoruz. Toplumun sağlık yönünden her geçen gün daha çok bozuluyor. Saatlerce dizi ve ahlaksız programları izliyor. Canımız sıkıldığı o anda spora gidip spor yapalım.

ENDİŞEM YOK

En önemli seçim 2019 yılının Mart ayında olacak. Yerel seçimlerde aday kim olur onu genel merkez karar verir. Benim endişem yok. Aday olursak kazanmak için çalışacağız. Aday olmazsam da aday olacak kişi ile çalışacağız. Partim bana görev verirse onu yaparım. MHP tabanını, Saadet tabanını gücendirmeyeceğiz. Sen hayır dedin falan demeyeceğiz. Bizlerin herkesi kucaklaması lazım. Bunu sakın unutmayın. 2019 yılına hazırlanalım. Çayırova’daki potansiyelimiz yüzde 70’in üzerindedir. Yüzde 70’in altında isek eksiği kendimizde arayacağız. Çayırova’da tüm ana caddeleri bitirdik.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.