KARAOSMANOĞLU'NDAN CHP'YE ZİYARET

Kocaeli 29.03.2016 - 22:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARAOSMANOĞLU'NDAN CHP'YE ZİYARET

Gün içerisinde MHP ve Saadet Partisi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun son durağı ise ana muhalefet partisi CHP oldu

Sabah saatlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ardından Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nu ziyaret etmişti. Karaosmanoğlu’nun bugünlük son durağı ise Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın da bulunduğu ziyarette Karaosmanoğlu, Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra İl Sekreteri Hüseyin Acurman, ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve il yönetimi misafir etti. Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bizim Türkiye siyasetini de inceltmek, yumuşatmak görevimiz. Kavga ile bir yere varamayız” dedi.   HEPİMİZİN DERDİ BU KENT Ziyarette ilk olarak söz alan Başkan Karaosmanoğlu, “Fırsat buldukça siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi’nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ediyoruz. Burada da önemli arkadaşlarımız var. Yerelde biz siyaset daha seviyeli. Biz  bu kentin evlatlarıyız. Burada yaşıyoruz, buranın havasını teneffüs ediyoruz. Hepimizin derdi bu kentin daha yaşanabilir olması. Bunun için gayret ediyoruz. Bu anlamda yerel siyasette partiler ve görüşleri de önemli” şeklinde konuştu.   PAYLAŞILAMAYACAK BİRŞEY YOK Karaosmanoğlu, "Biz de ara ara arkadaşlarımıza kentin geleceğini etkileyecek konularda muhalefet partideki arkadaşlarımızı da bilgilendiriyoruz.  Burada ortak akıl ile bir sonuca varmak inanıyorum ki daha bereketli olacak. Siyaset gelip geçici bir nöbettir.  Partilerimizin de destekleyenleri var, teşkilatlar var onları da ara ara önemli konularda bilgilendirmek isterim. Bugün biz buradayız yarın gençler olacak. Bunu unutmamalıyız. Gençlerimize güzel bir kent bırakmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Paylaşılamayacak bir şey yok. Yerel de biz bunu başardık. Bu yukarı doğru gider umarım” dedi.   KAVGA İLE BİR YERE VARAMAYIZ Karaosmanoğlu’ndan sonra söz alan Sarıbay, “Kamuoyunun yararına olan her türlü faaliyeti destekliyoruz.  Başkanın da dediği gibi Kocaeli’nin yararına olan her şeye varız. Kamu yararına olan ne varsa biz muhalefet olduğumuz için köstek olmayız. Çalışmalara bakıyoruz zaman zaman eleştirilerimiz oluyor. Daha önce bize verilen brifingleri değerlendiriyoruz. Önerilerimizi sunduk dikkate alınıyor. Şehrin güzelleştirmesine yönelik eleştiriler kesinlikle art niyet taşımaz. Ben Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizim Türkiye siyasetini de inceltmek, yumuşatmak görevimiz.  Kavga ile bir yere varamayız” diyerek sözlerini noktaladı.
Gün içerisinde MHP ve Saadet Partisi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun son durağı ise ana muhalefet partisi CHP oldu

Sabah saatlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ardından Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu’nu ziyaret etmişti. Karaosmanoğlu’nun bugünlük son durağı ise Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak’ın da bulunduğu ziyarette Karaosmanoğlu, Cengiz Sarıbay’ın yanı sıra İl Sekreteri Hüseyin Acurman, ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve il yönetimi misafir etti. Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bizim Türkiye siyasetini de inceltmek, yumuşatmak görevimiz. Kavga ile bir yere varamayız” dedi.

 

HEPİMİZİN DERDİ BU KENT

Ziyarette ilk olarak söz alan Başkan Karaosmanoğlu, “Fırsat buldukça siyasi partilerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi’nin ardından Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret ediyoruz. Burada da önemli arkadaşlarımız var. Yerelde biz siyaset daha seviyeli. Biz  bu kentin evlatlarıyız. Burada yaşıyoruz, buranın havasını teneffüs ediyoruz. Hepimizin derdi bu kentin daha yaşanabilir olması. Bunun için gayret ediyoruz. Bu anlamda yerel siyasette partiler ve görüşleri de önemli” şeklinde konuştu.

 

PAYLAŞILAMAYACAK BİRŞEY YOK

Karaosmanoğlu, "Biz de ara ara arkadaşlarımıza kentin geleceğini etkileyecek konularda muhalefet partideki arkadaşlarımızı da bilgilendiriyoruz.  Burada ortak akıl ile bir sonuca varmak inanıyorum ki daha bereketli olacak. Siyaset gelip geçici bir nöbettir.  Partilerimizin de destekleyenleri var, teşkilatlar var onları da ara ara önemli konularda bilgilendirmek isterim. Bugün biz buradayız yarın gençler olacak. Bunu unutmamalıyız. Gençlerimize güzel bir kent bırakmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Paylaşılamayacak bir şey yok. Yerel de biz bunu başardık. Bu yukarı doğru gider umarım” dedi.

 

KAVGA İLE BİR YERE VARAMAYIZ

Karaosmanoğlu’ndan sonra söz alan Sarıbay, “Kamuoyunun yararına olan her türlü faaliyeti destekliyoruz.  Başkanın da dediği gibi Kocaeli’nin yararına olan her şeye varız. Kamu yararına olan ne varsa biz muhalefet olduğumuz için köstek olmayız. Çalışmalara bakıyoruz zaman zaman eleştirilerimiz oluyor. Daha önce bize verilen brifingleri değerlendiriyoruz. Önerilerimizi sunduk dikkate alınıyor. Şehrin güzelleştirmesine yönelik eleştiriler kesinlikle art niyet taşımaz. Ben Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bizim Türkiye siyasetini de inceltmek, yumuşatmak görevimiz.  Kavga ile bir yere varamayız” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.